Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Галијани вика дека во година Милан ќе го освои Интертото купот! :pos2: Ќе го гледаме со Пелистер на Тумбекафе.. или со Милано во Куманово.. јако ќе биде.. Милано - Минало хахаах е тоа ти се вика дерби! :vozbud:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=652667

Јас па слушнав дека на отварањето на Пензионерските Денови 2008 година почесни гости ќе биле Милан..btw интертотото:kesa:

Галијани вика дека во година Милан ќе го освои Интертото купот! :pos2: Ќе го гледаме со Пелистер на Тумбекафе.. или со Милано во Куманово.. јако ќе биде.. Милано - Минало хахаах е тоа ти се вика дерби! :vozbud:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=652667

.....некој може да освојува и Интертото и Лига Шампиони и да јак во секој облик на натрпреварувања...а некој ке го пцуе Моџи за детските комплекси hihihihi

.....некој може да освојува и Интертото и Лига Шампиони и да јак во секој облик на натрпреварувања...а некој ке го пцуе Моџи за детските комплекси hihihihi

Галијани сам тоа го изјави, освен уште еден трач на гол.ком..Ова де трач.ком..А инаку таму го прочитав вицот на денот...Јувентус ќе го продавале на Руси?:pos2::pos2::pos2:ГОСПОДЕ ПОМИЛУЈЈЈЈ

Да во право си.. некој ќе освојува Лига на шампиони, некој скудето некој интертото и тојота купови..
Некој ќе го пцуе Моџи оти има лице за тоа.. тој шо нема ќе си ќути..

Да во право си.. некој ќе освојува Лига на шампиони, некој скудето некој интертото и тојота купови..
Некој ќе го пцуе Моџи оти има лице за тоа.. тој шо нема ќе си ќути..

.Ке си ќути пошто реномето и успесите на клубот не му зависеле од некој си Моџи.. господин е ги остава ситните души да плачат sd

Поубаво нешто одколку ништо :D
Од Интертото во Куп Уефа од таму Супер Куп и .... 3 :pehar:

.Ке си ќути пошто реномето и успесите на клубот не му зависеле од некој си Моџи.. господин е ги остава ситните души да плачат sd
Не му зависеле од Моџи туку од Берлускони или не знам кој беше председател 1980и некоја.. знаеш за што зборувам..
А ситните души плачеле и ќе си плачат со Тојота и Интертото :)

3тите купа вредни заедно колку Куп на Македонија :)

Не му зависеле од Моџи туку од Берлускони или не знам кој беше председател 1980и некоја.. знаеш за што зборувам..
А ситните души плачеле и ќе си плачат со Тојота и Интертото :)

дежаву....
нема што да плачам јас синко за 80 и некоја криминал-казна логично следство..од тогаш до денес светска доминација за тебе незамислива за мене радости и пуни витрини за тебе завист комплекси и барање утеха во мафија и виши сили за твоето детство поминато во заебавање од дугарите..жал ми е што да ти кажам,
Тојота ти се свиѓало тебе или не е назанчено како таков турнир официјален Светски Шампион до година декември на целава планета од Арткик до Антартик шампион е Милан...
Интертото у ред мене не ми е проблем да пороглтам една празна сезона се додека не прерасне во агонија како твојата ако се деси може и јас ке ги кривам и Моџи и Ал Каеда и Тојота и ФИФА или не добро ти иде со таа улога чувај си ја sd

дежаву....
нема што да плачам јас синко за 80 и некоја криминал-казна логично следство..од тогаш до денес светска доминација за тебе незамислива за мене радости и пуни витрини за тебе завист комплекси и барање утеха во мафија и виши сили за твоето детство поминато во заебавање од дугарите..жал ми е што да ти кажам,
Тојота ти се свиѓало тебе или не е назанчено како таков турнир официјален Светски Шампион до година декември на целава планета од Арткик до Антартик шампион е Милан...
Интертото у ред мене не ми е проблем да пороглтам една празна сезона се додека не прерасне во агонија како твојата ако се деси може и јас ке ги кривам и Моџи и Ал Каеда и Тојота и ФИФА или не добро ти иде со таа улога чувај си ја sd

да титула освоена во конкуренција на ал ахли и гамба осака ( сепак честитки титула си е титула ) ама дали е толку вредна што милан ризикува пласман во ЛШ и првентство ?

да титула освоена во конкуренција на ал ахли и гамба осака ( сепак честитки титула си е титула ) ама дали е толку вредна што милан ризикува пласман во ЛШ и првентство ?

Тоа е друга приказна во тоа време им се виде вредно сега испадна дека не било испдан дека е “предолг фор’’ неурачунати ресурси и дека цела сезона отиде у курац ради тоа(добро не само ради тоа сеа) али не може да поткопува авторитет на турнир некој што не може да се замисли на него......

Тогаш, се почна од еден обичен трач од goal.com..Се започна со тоа...

дежаву....
Дежаву.. 80 и некоја криминал.. 2000 и некоја калчополи скандал во кој токму поради мафијата поминавте со минимална казна.. Интер имаше црн период во минатото но јас за разлика од некои живеам во сегашноста.. Уживам во успесите на клубот кој се бори за скудето и ра разлика од некои не лечам комплекси поради неуспесите на својот тим од ветерани (пензионери) кој се бори за Интертото..

Кико.. Изјавата на Галијани не е трач.. се сложувам дека сите трансвери и шпекулации на Гоал се трач но ова е изјава на Галијани.

сине бајат си више стварно 2 саата и све што успеа да смислиш е ова ,не ти е доста 600 пати едно исто 600 пати одбиваш да сватиш и уште 600 повтори си ја оваа теорија за светски заговор против Интер нема да си поверуваш....ало не се криви ни масоните ни Ал Каеда ни Моџи што твојот клуб бил чакрт и ти го заебал детството...
минато=факт,сегашност=релативна,иднина=непозната така иде тоа.
Ти кажав јас можам да проголтам сезона во Интертот/Куп Уефа нема да ми е се исто ама ке помине знам дека Милан е огромен и ке се врати кај што му е место,ти ке продолжиш да си бладаш у празно за Калчополи ке расветлуваш случаи и вештачки ке се радуваш на титулите дадени од Апелационен 2....

сине бајат си више стварно 2 саата и све што успеа да смислиш е ова ,не ти е доста 600 пати едно исто 600 пати одбиваш да сватиш и уште 600 повтори си ја оваа теорија за светски заговор против Интер нема да си поверуваш....ало не се криви ни масоните ни Ал Каеда ни Моџи што твојот клуб бил чакрт и ти го заебал детството...
минато=факт,сегашност=релативна,иднина=непозната така иде тоа.
Ти кажав јас можам да проголтам сезона во Интертот/Куп Уефа нема да ми е се исто ама ке помине знам дека Милан е огромен и ке се врати кај што му е место,ти ке продолжиш да си бладаш у празно за Калчополи ке расветлуваш случаи и вештачки ке се радуваш на титулите дадени од Апелационен 2....
И по 1000 пати да си ја кажиш твојата реалност за џабе ти е освем ти никој нема да ја разбери. Минатото е факт но исто и сегашноста. Мене нити Моџи нити некој друг ми го заебал детството, сум поминал супер детство што тебе ни најмалку не треба да ти е грижа.. Според твојата теорија според која некој би имал лошо детство поради фудбал значи ти имаш лоша сегашност. Ќе се радувам на заслужените титули.. мојот тим игра поштено, не е вмешан во никакви скандали и никогаш не бил ниту казнет. А одлуките на апелационен или било кој суд се многу пореални и поверодостојни од твојата, мојата или вистината на било кој поединец кој реалноста ја гледа со свои очи.. и тоа е ФАКТ.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom