Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Епа Акесо и Астора да ставеле по 4 дози, наместо 2, многу многу полесно ќе поминеа, исто ко Фаучи Бајден или ко Фајзер директорот:
Прегледај го приврзокот 342737

Некои признаваат кога ќе погрешат, но топките, како прави религиозни фанатици си тераат по старо. Не сите, ама троа касно:

Ова за Шпанскиот грип: The effectiveness of various closures has not been proven. For example, mortality rates were similar in New York (535 per 100,000) [12] and Los Angeles (494 per 100,000) [11], even though in Los Angeles schools, churches, and places of entertainment were closed for up to 6 weeks [11], and in New York, everything remained open [12]. It should be noted that New York was a port city with a mass return of troops—infected by the flu—from Europe.
При што треба да се земе во обзир, дека тогашните војници, претходно им изнашибале секакви вакцини.

@bijons ти често спомнуваш вакцини против грип, па еве размислување од потенцијални рамноземјаши:

:toe:
Барем тагни не кога веќе си решил да не спомнуваш. :D

Супер пројдов овој пат, само два дена имав симптоми, од кои најдоминантниот ултра, мега, гига, досадно!

Барем тагни не кога веќе си решил да не спомнуваш. :D

Супер пројдов овој пат, само два дена имав симптоми, од кои најдоминантниот ултра, мега, гига, досадно!

Кога сакам мислење од член, тогаш тагнувам. Вака, оти да ти трошам време за џабе:toe:, не сум до толку без обзир.

Болење коски, кичма, не е баш супер, ама штом ти велиш така, дај боже со лесно цел живот да си проаѓаш во многу работи. (y)

Rab Wardell,
шкотски врвен спортист (велоспедизам), на само 37 години ненајдено починал во сон само после два дена од победата на шведско првенство за планински велоспипедизам, срцев арест?

imagesнјио.jpg imagesнјуѕ.jpg imagesvbui.jpg

...интересен е ставот да во предвид доаѓаат сите опции за овој денешен чест синдром на „ненајдена смрт“ на млади, посебно на активни спортисти со полна енергија и здравје, со секакво медицинско објаснување, освен спомнување или доведување во контекст на можен причинител на антиковид вакцината, зошто сеуште е табу тема, да се искоментира било што ??!

imagesвбцџз.jpg index,ио вф.jpg

Жално ама што бара во темава?

Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk

Жално ама што бара во темава?

...па прочитај го до крај мојот пишан коментар, можеби ќе откриеш што бара во темава, ејјј и јас неможам да ти го гледам аватарот, па трпам!

А што может закачил ковид не е опција за тебе?

А што может закачил ковид не е опција за тебе?
...може, не велам не...и со четири бустер дози пак го закачуваат коронавирусот, но како спортист би бил во изолација, а не да се натпреварува, така да сигурно немал КОВИД19.

Mozet imal predhodno. Od kaj znajs?

Ова може да оди и на евентуална тема „Како функционираат тајните „служби““

strange case alhpabet.jpg

Автоматски споено мислење:

Тука во април 2022 се отвори темава за надоаѓачка чума.
Две и пол години подоцна, кога стапките на смртност се повисоки од претходните години и „какви што сме немале никогаш досега“, за тоа — никој да дискутира... ни муабет, ни размена информации

...

Последно уредено:
Новите вакцини ќе бидат одобрени пред завршување на клиничките тестирања над луѓе. Светска пандемија, сите светски научници се фокусирани на ова, научен и технолошки прогрес...и така. :)
...богами се двоумам, дали ни ја вреѓаат нашата интелигенција или си ја вреѓаат само сопствената, кај што пара врти изгледа ништо не им е важно, освен нормално сопствено здравје, па самите директори на фајзер и модерна не се антиковид вакцинирани, ама за предлог на бустер дози за другите луѓе нема проблем, па и нови антиковид вакцини на коронавирус кој постојано мутира, затоа и пандемијата не ја укинуваат, желни за лесни брзи пари!

...богами се двоумам, дали ни ја вреѓаат нашата интелигенција или си ја вреѓаат само сопствената, кај што пара врти изгледа ништо не им е важно, освен нормално сопствено здравје, па самите директори на фајзер и модерна не се антиковид вакцинирани, ама за предлог на бустер дози за другите луѓе нема проблем, па и нови антиковид вакцини на коронавирус кој постојано мутира, затоа и пандемијата не ја укинуваат, желни за лесни брзи пари!
Pomisli na kinezite kako gi maltretiraat..zalno, gi unistija psihicki so karantinite......no, sto sakav da prasam...Dali ima informacija kolku vreme trae imunutetot posle peelezuvanje na ovoj posledniov vid na kirona virusot?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom