B
BigMac
Гостин
Малку офф топик,ама се кладам дека Серена во топ форма го добива шварцман џуџето во 3 добиени сета .
Гем нема да земе. Не си свесен колкава е разликата меѓу машки и женски тенис, друг свет е тоа.Малку офф топик,ама се кладам дека Серена во топ форма го добива шварцман џуџето во 3 добиени сета .
Не оспорувам, имам играно тенис и знам која е разликата ,но верувај таа Серена од 2008-2013 кога беше во топ форма ќе го изеде џуџето на трева многу лесно.Гем нема да земе. Не си свесен колкава е разликата меѓу машки и женски тенис, друг свет е тоа.
Нема да го изеде ти кажувам па ти како сакаш. Серена има изгубено од рандом аматер 6 0 сет, на заебанција паднал муабетот, изиграле сет и ја покосил. Теорија нема некое женско да тепа било кого од топ 1000 во машка конкуренција.Не оспорувам, имам играно тенис и знам која е разликата ,но верувај таа Серена од 2008-2013 кога беше во топ форма ќе го изеде џуџето на трева многу лесно.
Za utre ti fakja oko Slovenija i Francija ?Ja pustiv Serena na 200 evra 3 koeficient cisto kolku da se prati nesto
Тешка е Словенија не се играZa utre ti fakja oko Slovenija i Francija ?
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
61 на Серена 62 на Венус, не бил рандом тенисер 203ти на ранк и играле 1998 год тогаш сестриве биле далеку од пикот ама поентата е јасна да многу тешко да добие некој во топ 500 (надвор од тоа ништо чудно има многу умрени тенисери кои играат само на земја) мада прајм Серена го мети теренот со умрениот твој имењак Козлов на трева во тоа сум убеденНема да го изеде ти кажувам па ти како сакаш. Серена има изгубено од рандом аматер 6 0 сет, на заебанција паднал муабетот, изиграле сет и ја покосил. Теорија нема некое женско да тепа било кого од топ 1000 во машка конкуренција.
Slovenija ne vredi... jaki se litvancite... Valanciunas i Sabonis ke go maltretiraat na Tobi pod kosh... 50/50 utakmica e...Za utre ti fakja oko Slovenija i Francija ?
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
епа ти реков ја Медисон Кијс.. добро лифче беше, оние умренине наполи само заебаа, ебате тимот ебате.Серена ниво од 2013, секоја чест. Најголема шампионка на сите времиња.
Хуркач - Ивашка тај брејк 1.85 е во Моцарт, мислам дека е сигурна. На бет365 е 1.44 така да огромен гап, ама и независно од коефициент сум сигурен дека ќе влезе.Некој предлог од тенисиве денес ?