Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Шала на страна Рабио откако излезе неможевме една течна акција од назад да почнеме. Погба, Рабио и Паредес мислам би биле ок трио за средина.
Рабио и лани сезоната ја заврши во добра форма.

Да не се повторувам со пишување, цитат од фан клуб Јунајтед :
Леле кој цигански работи се случуваат со нашиот екс играч Пол Погба брееее. Во кратки црти, брат му Матиас член на банда го уценува Погба да исплати 13 милиони кеш инаку ќе објавеле снимка каде Пол бара од врач / гатачка да фрли магија врз Мбапе. Наводно во Париз му влетале двајца со фантомки и калаши и барале да испорача кешот инаку тешко него, а толку биле безобразни што му се појавиле и во терниг кампот на Јувентус.
Апла ромски работи од фамилијата Погба, фала богу што се откачивме од него, а ако има малку вистина во филмов, можда Погба ангажирал врач и за Јунајтед да фрли некоја клетва ... па затоа и не ни иде :)

Да не се повторувам со пишување, цитат од фан клуб Јунајтед :
Ѓупци бе, џабе то ѓупското од нив не излегва шо и да напрат. Зошто луѓето биле расисти после? Оти се ѓупци чисти ѓупци, значи нема нешто по глупо, не постој. Неможи да постој…

Nedved pravi vovchinja, Pogba aferata so brat mu shto go ucenuval, koj znae shto e.
Sezonava uste ne pochnata ni otide u kurac. Karikatura od klub stanavme, godinava ne znam kaj kje e krajot…

Абе демек другиве не фаќаат. Али јбг Павле го фатиле на камера.

Овермарс за вакво нешто слично (им се пушташе на фудбалерките во Ајакс) доби отказ од тимот...

На Недвед му вадат снимки... Ај барем цицка фатил човекот :ROFLMAO:

8z7R.gif

П.С. Ова ми е green pass да почнам и ќерка му да ја ставам на исто ниво со Валентина во понатамошните натпревари на клубот. Досега ја штедев...веќе не ја штедам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom