Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
Жива среќа па ретко кикса Инзаги и има само кратки прекин од муабетите за тоа колку е Димарко потценет а корисен играч, како Думбфриз влегува у бист моуд и остали еротики.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Се понашате ко 2020-21 да беше пред 30 години и ко да сите забораивме за супериорниот старт на Конте таа сезона кога бевме шампиони.
1 коло едвај ги доби Фиорентина со гол во последна минута
2 коло им се истури на Беневенто
3 коло нерешено со Лацио
4 коло изгуби од Милан
5 коло ја доби Џенова и после имаше две нерешени со Аталанта и Парма

После овие седум кола бевме на 7мо место со вкупно 12 освоени бодови од 21.
Истотака му се деси и хаварија во ЛШ иако на располагање имаше поспремен тим од овој.

Него не ве разбирам вас два тројца кој секој коментар последниве две години ви е да згасне клубот или да им ебеме матер на сите кои се во него. Ако толку хејтате се што е поврзано со Интер зашто сте сеуште фанови?

Edit - Посветив малку време и скокнав во темава до периодот кога ги редел киксовите во таа сезона зашто знам дека се јадеше тогаш гомна за Конте и истите кои пишуваат сега за Инзаги, сереле тогаш против Конте со речиси исти зборови.
Окккккк, јасно ми е сега...

Последно уредено:
Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
Можда хејтаме затоа што сакаме кога тимот освојува трофеи и се натпреварува со фудбалската елита и не сме задоволни кога е доведен на ниво на една Рома и Лацио.
Задоволување со 1 скудето на секои 10 години, куп трофејче, ќути си трај си .

Али ај ќе се понашаме ко Пиоли лани да не му зема трофеј на мистеров и се ќе е розево.
Нема да таласаме више.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Чекај, како тоа е донесен на ниво на Рома и Лацио кога во последните две сезони освоивме Скудето, Куп и Суперкуп?
Пет години сме редовни во ЛШ и иако ситуацијата со кинезиве не е сјајна, сепак не е толку трагична како што ти и Маркиз ја преставувате - да згаснел клубов.
За разлика од кога игравме со Кондогбија и Медел, моментално Интер е на многу повисоко ниво.
Како да не сте свесни дека навивате за Интер а не ПСЖ, Сити или Баерн па мора секоја утакмица да ја изгазиме. Ние освен една-две сезони во последните 20 откако го пратам Интер, никогаш не сме биле супер доминантни, онака да ги изгазиме сите. Ете и Конте кога освои имаше слаб старт. Дури 9 загубени бодови во првите седум кола па пак стана шампион.
Изгубивме три бодови но има уште многу за играње. Другите екипи не се ништо многу подобри од нас па не знам зашто да не се надеваме на титула.

Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
Секоја чест ако се надеваш на трофеј после ланската сезона кога Пиоли му зема трофеј на овој.

Добра ствар е таков оптимизам.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Секоја чест ако се надеваш на трофеј после ланската сезона кога Пиоли му зема трофеј на овој.

Друже, јас да сум ко тебе би свртел до Октомври 2020 во темава би прочитал едно 20-30 страни и одма ќе смениш располежение. Да видиш тогаш што све се пишувало за сега магично истите вие на чело со Marquess и Syn да сте најгласни против Инзаги.
Претпоставувам тоа е веќе видена пракса за секој тренер, ќе се кења секако, не знаете за друго, особено ти и Маркиз. Еден позитивен коментар немате откако освоивме скудето небаре се распаднавме ко Вардар а не две титули и во трка за скудето до сам крај иако мистерот беше оставен со Џеко, Кореа и Санчез цела сезона.
Поздрав и убав викенд. Не знам и јас што се замарам да ти пишувам реферати ти секако си само еден кењатор кој се појавува само кога Интер ќе киксне со некој саркастичен Ред Џон коментар и по некое хаха.
Никаква дискусија...

Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
Друже, сум и ќе си "ќењам" затоа што само тоа и се праи на истава тема.

Увек кога и некој да пристапи со критика ( не јас, никад не сум го напраил тоа ) али има ликови ко Син, кои ќе гледаат да развијат муабет, се вртат тон муабети од вам за кои се си е топ, розево е, да не се потценува мистерот.
И си се вадат баш такви бројки,ко погоре наведените, некои празни факти и си се глеа се од онаа страна од која ви одговара за да си изгурате некоја штура поента.
Затоа што се е имуно на критика освен неколку дежурни кривци од играчи .

Ако тераме со такви факти, има ли поголем факт од тоа дека Стефано Пиоли, со мизерен тим, кој го мачеа безброј повреди успеа да му ја земе титулата на мизерниов. Нешто што и сам не ми се веруваше дека може да се случи.
20 години си гледал Сериа А , кажи ми еве послаб тим и тренер кој имаат дојдено до титула ?
Па уште дискусии да се тера за тоа, каква црна дискусија бе тука завршува се со ликов, изгуби титула од најлузерскиот можен тренер и смешка од тим.
Позитивно нешто, неможе да се напише за таков пациент од лик.

Доколку не ти се читаат моите ќењана, игнорирај и продужи си даље.
Такоџе, убав викенд.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.190
Поени од реакции
46.405
Odma trigerot se pali ako bilo sto se rece protiv don Inza, bog da cuva.

Minato e Konte, tolku, zavrsena prikazna, momentalno terame so Inzagi koj konkretno so Lazio gi povtori istite greski sto lani ne koshtaa, khm, TITULA, ali ete manje bitno si imase Inzagi krediti za trosenje lani jer Lukaku i Hakimi bea izgubeni iako na krajot od denot drugi raboti presudija, glupi i apsurdni kiksovi proiv ekipi koi na hartija bea 2 pati poslabi od Inter, ko gazenjeto doma od Sasuolo, kiksot protiv najslabiot tim u kalcoto lani na gosti, smesniot poraz od Milan i tn i tn.

Ama konte fan bojs, ama vaka ama taka, odma trigerot se pali i se ignorira deka vtora sezona po red, treto kolo, ISTITE greski u menadziranje na utakmicite se povtaraat i toa ne koshta gubenje na 3 boda, sto znaci, lekcijata seuste ne e naucena i toa e (golem) problem.

Ne moze posle sezona kade Milan ti bil sampion a Rade Krunic so pura u usta ti likuval ti pak istite shablonski greski da gi prais ko trener na ekipa, a pritoa apsolutno nikoj da ne te kritikuva za toa. Vcera na primer, nemase medium sto ne mu go prepisa porazot, glaven vinovnik spored site bese on i negovoto ocajno menadziranje na utakmicata.

Ne e problem porazot ko poraz, i super dominantni da se na teren so 200 sansi moze posle edna korna da izgubat bodovi, problem e toa sto istite greski od lani i vcera se desija, i koga lekcijata seuste ne e naucena postoi rizik istoto od vcera i vo idnina da go gledame.

I izjavata posle mecot mu bese glupava, ama Damfris da dal gol drugo ke bilo, ok e druze, Damfris ne dade gol na start od vtoro, sto e so ostanatite 35 minuti od istoto poluvreme kade tvojot tim apsolutno ne postoese na terenot, kako i prvite 45 minuti kade imaa tocno 0 sansi za gol. Od 90 minuti utakmica, Inter izigraa dobro 10 minuti, tolku, toa e nedopustlivo makar i prvo kolo da e vo prasanje. Ja ne sum za da mu se produzi dogovor na Inzagi, ne seuste, potencijalno moze da si napravat problem ko so Spaleti koga bese izbrkan, sezonava neka mu presudi dali ke zasluzi nov dogovor ili ne.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.669
Поени од реакции
7.311
Глупости е ова со споредувањето на Конте и Инзаги, истите муабети како минатата сезона, колку Конте освоил бода, колку изгубил, колку нерешено итн.
Инзаги вчера одеше на карта кога ги добивме Јануари Лацио дома 2:1, иста тактика применета.

Реално, лошо игравме и на пријателските, мене и во прво коло против Лече, првото полувреме не ми се допадна, дадоа гол во 1минута и цело прво се однесуваа како да водат со 2 или 3 гола разлика.

Не очекувам ништо спектакуларно оваа сезона, особено не титула во лигата, може куп, суперкуп и пласман во Лш.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Odma trigerot se pali ako bilo sto se rece protiv don Inza, bog da cuva.

Minato e Konte, tolku, zavrsena prikazna, momentalno terame so Inzagi koj konkretno so Lazio gi povtori istite greski sto lani ne koshtaa, khm, TITULA, ali ete manje bitno si imase Inzagi krediti za trosenje lani jer Lukaku i Hakimi bea izgubeni iako na krajot od denot drugi raboti presudija, glupi i apsurdni kiksovi proiv ekipi koi na hartija bea 2 pati poslabi od Inter, ko gazenjeto doma od Sasuolo, kiksot protiv najslabiot tim u kalcoto lani na gosti, smesniot poraz od Milan i tn i tn.

Ama konte fan bojs, ama vaka ama taka, odma trigerot se pali i se ignorira deka vtora sezona po red, treto kolo, ISTITE greski u menadziranje na utakmicite se povtaraat i toa ne koshta gubenje na 3 boda, sto znaci, lekcijata seuste ne e naucena i toa e (golem) problem.

Ne moze posle sezona kade Milan ti bil sampion a Rade Krunic so pura u usta ti likuval ti pak istite shablonski greski da gi prais ko trener na ekipa, a pritoa apsolutno nikoj da ne te kritikuva za toa. Vcera na primer, nemase medium sto ne mu go prepisa porazot, glaven vinovnik spored site bese on i negovoto ocajno menadziranje na utakmicata.

Ne e problem porazot ko poraz, i super dominantni da se na teren so 200 sansi moze posle edna korna da izgubat bodovi, problem e toa sto istite greski od lani i vcera se desija, i koga lekcijata seuste ne e naucena postoi rizik istoto od vcera i vo idnina da go gledame.

I izjavata posle mecot mu bese glupava, ama Damfris da dal gol drugo ke bilo, ok e druze, Damfris ne dade gol na start od vtoro, sto e so ostanatite 35 minuti od istoto poluvreme kade tvojot tim apsolutno ne postoese na terenot, kako i prvite 45 minuti kade imaa tocno 0 sansi za gol. Od 90 minuti utakmica, Inter izigraa dobro 10 minuti, tolku, toa e nedopustlivo makar i prvo kolo da e vo prasanje. Ja ne sum za da mu se produzi dogovor na Inzagi, ne seuste, potencijalno moze da si napravat problem ko so Spaleti koga bese izbrkan, sezonava neka mu presudi dali ke zasluzi nov dogovor ili ne.

Минато бил Конте а буквално последните 10 коментари на темава, осум пати го имаш споменето во иста реченица со Инзаги. (немам листано твои коментари онака од шашма муабет ми е, ама знам и во други теми нешто ги споредуваше и речиси секогаш успеваш да го вметнеш Конте кога го критикуваш Инзаги, иако си го утепал од кењање сезоната кога стана шампион)
Тригерот ми е чисто само заради тоа што преку кур ми е да читам во темава за Конте. Јас не верувам дека две сезони типот не е со нас и не остави на цедило а вие две години уште го браните ко божем менаџментот го избрка а не он сам да не напушти.
И кога ќе ви дадам аргументи дека не бил сјајен, одма вртите муабети. Ете, спореди ги сите резултати на едниот и другито, погледни ги составите со кои располагале и малку ако си објективен ќе сфатиш дека Инзаги е над своите можности со Интер и врши добра работа со тимот иако дојде во едно лошо време за клубот каде во едно лето си заминаа тренерот и тројца првотимци за да сепак после се ова освои два трофеја и го добие Јуве во гости после скоро 10 години.
Јас имам респект за Конте и сум благодарен за тоа што направи со Интер. Ама ова кењање за Инзаги страшно ме живцира и добро знаеш дека сум негов најголем адвокат на форумов иако и јас сметам дека има маани кои ги покажа вчера со изборот на Гаљардини и Димарко во прва постава кога за три дена играме со Кремонезе.

И доста веќе со ова дека Пиоли бил шампион, Раде Круниќ шампион, срамота било...
Последни пет кола играа со Аталанта, Лацио, Фиорентина, Верона и Сасуоло и издвоија пет победи со што си обезбедија титула. Сосема заслужено, до сам крај се бореа. Се бореше и Интер ама ете, мал пад во играта со Болоња и изгубија титула.
Лестер истотака освои титула со играчи кои тогаш не беа видени па сигурно вака не се коментирало ниту па клубови згаснале.
Алооо, изгубивме против Лацио 3-1 во гости. Ова може да му се деси буквално на секој во лигата. Да, кривица е на Инзаги ама има време и како што кажав претходно, ниту Конте имаше сјаен старт па пак освои лига.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.792
Поени од реакции
115.762
Ок, згреши Инзаги вчера и на сите ни е кристално јасно тоа. Муабетите дека е лузер, второразреден тренер, ограничен и слично мислам дека се непотребни затоа што секој греши и некогаш се случува да врзеш низа погрешни одлуки. Лесно можеше и на наша страна да се сврти резултатот али ете, погоди еврогол Луис Алберто и отиде се низ вода.

Ај што почна со Гаљо и утна океј, ама мораше порано да реагира во второ и да го извади максимум до 60та минута зашо ликот беше криминален али јебига.

Лукаку е криминално лош и не е ни 5% од играчот од пред 2 години, и физички и играчки и секако. Мислам, океј, пошо не играше цела сезона лани, али мора да крене форма што побрзо зашо сезонава ќе е пренатрупана ради СП и немаме простор за киксови.

Исто замерка имам за контрите кои скоро и да не ги користиме а имаме и те како играчи за тоа, Дамфрис, Барела, Госенс, Лукаку, Лаутаро... Овој сегмент од играта скоро и да не постои кај нас и мора да се поработи на истото.

Ќе биде боље ајде, идеме сеа да ги одереме Кремонезе па Милан!

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Значи цела Италија треба да престане да се надева на било што бидејќи лани Пиоли станал државен првак у фудбал.

Ај пошто Пиоли бил првак лани, да се откажеме од лигата. :facepalm:

Добра ствар бил таков оптимизам. Не бе ај ќе ви го читаме песимизмот на тебе и Маркез којшто кујзне колку пари изгубил на спортска вчера па доаѓа тука се истура.
Не може човек кој во секој коментар го сере клубот, кој се откажал од истиот, кој не се замара веќе со него пошто кинезите му ебале матер, да доаѓа после пораз у трето коло демек е нервозен ради спортскиот пораз.

Не играјте на Интер, полесно ќе ги поднесувате поразите и нема да се резилите вака да ви се смее народ и да ви се сити.

Kajgana Shop

На врв Bottom