Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    739
Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558
Баш предмалку се карав со едни ботови на Твитер. Истакнав неутрална позиција и вистинити факти дека Украина ја губи војната и овие троловиве, испрани мозоци ми се нафрлија како сепак Русија губи и дека Украина ќе си врати сè. Ама после се заебававме, ме прашаа за тоа колку ме плаќаат во рубли :vozbud: . Потоа ме нарекоа руски бот, а еден откако го победив со факти и аргументи ме блокна :facepalm:. Значи да ја браниш вистината која е против Украина е проруско. Пазете се сите :sakasuste:.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.013
Поени од реакции
12.506
Баш предмалку се карав со едни ботови на Твитер. Истакнав неутрална позиција и вистинити факти дека Украина ја губи војната и овие троловиве, испрани мозоци ми се нафрлија како сепак Русија губи и дека Украина ќе си врати сè. Ама после се заебававме, ме прашаа за тоа колку ме плаќаат во рубли :vozbud: . Потоа ме нарекоа руски бот, а еден откако го победив со факти и аргументи ме блокна :facepalm:. Значи да ја браниш вистината која е против Украина е проруско. Пазете се сите :sakasuste:.
Залудно се обидуваш/си се обидел да учествуваш во пропаганда прикажана со фасада на дискусија.

Само фасадата личи на дискусија, позади фасадата е чиста пропаганда која е алергична и речиси целосно имуна на вистинска објективна дискусија.

Винстон Черчил има кажано дека во војна, вистината е скапоцен камен кој мора да биде чуван од стража на лаги, троловите го сфаќаат ова најсериозно.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Залудно се обидуваш/си се обидел да учествуваш во пропаганда прикажана со фасада на дискусија.

Само фасадата личи на дискусија, позади фасадата е чиста пропаганда која е алергична и речиси целосно имуна на вистинска објективна дискусија.

Винстон Черчил има кажано дека во војна, вистината е скапоцен камен кој мора да биде чуван од стража на лаги, троловите го сфаќаат ова најсериозно.
No u.
Автоматски споено мислење:

Тоа што го виде е вистинскиот свет како размислува, а не алт-рајтерското дувло овде кое се храни со теории на заговор секој доручек.

TOT

sorcerer
Член од
2 јануари 2019
Мислења
790
Поени од реакции
1.291
No u.

Тоа што го виде е вистинскиот свет како размислува, а не алт-рајтерското дувло овде кое се храни со теории на заговор секој доручек.
Еднаш еден паметен човек рекол:
One believes things because one has been conditioned to believe them. Надвор од тие рамки е слободата, алт рајтерска, затруена со теории на заговор, али ипак се вика слобода.
На другата страна се наоѓаш ти, затруен од догми и приказни за рај(демонкратија нели), додека ти спремаат место у пеколот.

Член од
28 јуни 2018
Мислења
804
Поени од реакции
969
No u.

TAKAJE 1!!!111!

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.529
Поени од реакции
24.845
No u.

koj vistinski svet be glup? 70% od vistinskiot svet nema sankcii i si sorabotuva so rusija. vo tie 30tina drzavi sto kolenicat pred usa i uk imas najmalku 30% od narodot sto e protiv sankcii. na vistinskiot svet mu e preku kur od zapadnjacko licemerie.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.980
Поени од реакции
34.365
koj vistinski svet be glup? 70% od vistinskiot svet nema sankcii i si sorabotuva so rusija. vo tie 30tina drzavi sto kolenicat pred usa i uk imas najmalku 30% od narodot sto e protiv sankcii. na vistinskiot svet mu e preku kur od zapadnjacko licemerie.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Тоа што се неутрални не значи дека соработуваат со Русија или дека мнозинството од луѓе во тие земји е на страната на Русија.
Овие 30% што ги викаш се победниците на светската стаза.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.529
Поени од реакции
24.845
Тоа што се неутрални не значи дека соработуваат со Русија или дека мнозинството од луѓе во тие земји е на страната на Русија.
lol... da sigurno ne znaci deka sorabotuvaat so rusija. so rusija sorabotuvaat pretezno tie 30% sto ti gi narekuvas nekakvi pobednici (se iznakupuvaa nafta i gas) a u princip se kolonijalni sili cij race se oblieni u krv so vekovi dur go ograbuvale svetot... e jebi ga se pomalku ke moze taka.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.980
Поени од реакции
34.365
lol... da sigurno ne znaci deka sorabotuvaat so rusija. so rusija sorabotuvaat pretezno tie 30% sto ti gi narekuvas nekakvi pobednici a u princip se kolonijalni sili cij race se oblieni u krv so vekovi dur go ograbuvale svetot... e jebi ga se pomalku ke moze taka.
Им ги перат мозоците дека таа 1 четвртина држави е цел свет. Другите 3 четвртини не се дел од светот... Попрво на слеп ќе му опишеш нешто, отколку да види некој што намерно не сака да види.

1661155493657.png

• Ми се допаѓа
Reactions: TOT
Член од
28 јуни 2018
Мислења
804
Поени од реакции
969
TAKAJE 1!!1!1

Член од
30 октомври 2021
Мислења
1.645
Поени од реакции
3.851
Русија го чува Крим со авиони стари 60 години..

1..jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom