Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
Баш предмалку се карав со едни ботови на Твитер. Истакнав неутрална позиција и вистинити факти дека Украина ја губи војната и овие троловиве, испрани мозоци ми се нафрлија како сепак Русија губи и дека Украина ќе си врати сè. Ама после се заебававме, ме прашаа за тоа колку ме плаќаат во рубли :vozbud: . Потоа ме нарекоа руски бот, а еден откако го победив со факти и аргументи ме блокна :facepalm:. Значи да ја браниш вистината која е против Украина е проруско. Пазете се сите :sakasuste:.

Баш предмалку се карав со едни ботови на Твитер. Истакнав неутрална позиција и вистинити факти дека Украина ја губи војната и овие троловиве, испрани мозоци ми се нафрлија како сепак Русија губи и дека Украина ќе си врати сè. Ама после се заебававме, ме прашаа за тоа колку ме плаќаат во рубли :vozbud: . Потоа ме нарекоа руски бот, а еден откако го победив со факти и аргументи ме блокна :facepalm:. Значи да ја браниш вистината која е против Украина е проруско. Пазете се сите :sakasuste:.

Залудно се обидуваш/си се обидел да учествуваш во пропаганда прикажана со фасада на дискусија.

Само фасадата личи на дискусија, позади фасадата е чиста пропаганда која е алергична и речиси целосно имуна на вистинска објективна дискусија.

Винстон Черчил има кажано дека во војна, вистината е скапоцен камен кој мора да биде чуван од стража на лаги, троловите го сфаќаат ова најсериозно.

Залудно се обидуваш/си се обидел да учествуваш во пропаганда прикажана со фасада на дискусија.

Само фасадата личи на дискусија, позади фасадата е чиста пропаганда која е алергична и речиси целосно имуна на вистинска објективна дискусија.

Винстон Черчил има кажано дека во војна, вистината е скапоцен камен кој мора да биде чуван од стража на лаги, троловите го сфаќаат ова најсериозно.
No u.
Автоматски споено мислење:

Тоа што го виде е вистинскиот свет како размислува, а не алт-рајтерското дувло овде кое се храни со теории на заговор секој доручек.

No u.

Тоа што го виде е вистинскиот свет како размислува, а не алт-рајтерското дувло овде кое се храни со теории на заговор секој доручек.
Еднаш еден паметен човек рекол:
One believes things because one has been conditioned to believe them. Надвор од тие рамки е слободата, алт рајтерска, затруена со теории на заговор, али ипак се вика слобода.
На другата страна се наоѓаш ти, затруен од догми и приказни за рај(демонкратија нели), додека ти спремаат место у пеколот.

No u.

TAKAJE 1!!!111!

No u.

koj vistinski svet be glup? 70% od vistinskiot svet nema sankcii i si sorabotuva so rusija. vo tie 30tina drzavi sto kolenicat pred usa i uk imas najmalku 30% od narodot sto e protiv sankcii. na vistinskiot svet mu e preku kur od zapadnjacko licemerie.

koj vistinski svet be glup? 70% od vistinskiot svet nema sankcii i si sorabotuva so rusija. vo tie 30tina drzavi sto kolenicat pred usa i uk imas najmalku 30% od narodot sto e protiv sankcii. na vistinskiot svet mu e preku kur od zapadnjacko licemerie.

FOLC_xfXsAoBDeD

FOLC_xiXEAUp9Hp

Тоа што се неутрални не значи дека соработуваат со Русија или дека мнозинството од луѓе во тие земји е на страната на Русија.
Овие 30% што ги викаш се победниците на светската стаза.

Тоа што се неутрални не значи дека соработуваат со Русија или дека мнозинството од луѓе во тие земји е на страната на Русија.

lol... da sigurno ne znaci deka sorabotuvaat so rusija. so rusija sorabotuvaat pretezno tie 30% sto ti gi narekuvas nekakvi pobednici (se iznakupuvaa nafta i gas) a u princip se kolonijalni sili cij race se oblieni u krv so vekovi dur go ograbuvale svetot... e jebi ga se pomalku ke moze taka.

lol... da sigurno ne znaci deka sorabotuvaat so rusija. so rusija sorabotuvaat pretezno tie 30% sto ti gi narekuvas nekakvi pobednici a u princip se kolonijalni sili cij race se oblieni u krv so vekovi dur go ograbuvale svetot... e jebi ga se pomalku ke moze taka.
Им ги перат мозоците дека таа 1 четвртина држави е цел свет. Другите 3 четвртини не се дел од светот... Попрво на слеп ќе му опишеш нешто, отколку да види некој што намерно не сака да види.

1661155493657.png

• Ми се допаѓа
Reactions: TOT
TAKAJE 1!!1!1

Русија го чува Крим со авиони стари 60 години..

1..jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom