Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.183
Поени од реакции
10.185
Починала Anne Heche, по тешка сообраќајка :(

Веројатно сите ја паметиме по главната улога во Six Days, Seven Nights кај што му беше партнерка на Харисон Форд. Филм што го растурија од вртење Сител, а неколку пати сум го начекал и на Фокс.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Рано е да се прогнозира за фаворити за Оскари ама изгледа го имаме првиот кандидат за Златна малина. Одамна немам видено полоша глума од онаа на Крис Еванс во The Gray Man. Никогаш не сум го сметал за добар актер ама ова беше кринџ до максимум.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.141
Поени од реакции
42.879
Најдобриот актер на светот пунел 79 години денес. А никој да пише... И вие сте биле филмаџии. Среќен нека му е роденденот на Де Ниро, и уште многу јаки филмови да гледаме со него.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Уште еден коментар за Bullet Train, многу луд и добар филм! Да искочи на торент ќе го репризирам пак обавезно. Дефинитивно Гај Ричи вајбс имаше. А, прочитав и коментар дека му фалел Тарантино на филмов. Не ти треба Тарантино завршница ако цел филм е Тарантино. На моменти се осеќав ко да го глеам Kill Bill.

9/10

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Уште еден коментар за Bullet Train, многу луд и добар филм! Да искочи на торент ќе го репризирам пак обавезно. Дефинитивно Гај Ричи вајбс имаше. А, прочитав и коментар дека му фалел Тарантино на филмов. Не ти треба Тарантино завршница ако цел филм е Тарантино. На моменти се осеќав ко да го глеам Kill Bill.

9/10
Го симнав, ама многу лоша снимка од кино, па ќе чекам поарна, уште не ми е гледан, едвај чекам :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.183
Поени од реакции
10.185
Ја го планирам за кино, ако го остават на репертоар и наредна недела.

Kajgana Shop

На врв Bottom