Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.542
- Поени од реакции
- 4.455
Почело је…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, ако си Кастиел и не знаеш кога да го употребиш и форсаш на секој пост и ја убиваш фората у поим.Јако е ова со тргањево
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Која црна фора жити господДа, ако си Кастиел и не знаеш кога да го употребиш и форсаш на секој пост и ја убиваш фората у поим.
Тоа е брат јбг... Од што е јака фората и они почнаа да се тргаат, еве сеа Калулу на пример.Која црна фора жити господ![]()
![]()
На секој еден пост коа нема што да каже - ни се тргаа па ни се тргаа...
Ко слеп за стап.
Го глеав циркузот што ни го приредува манчестер ама ќе пуштам хајлајтс да го видам "тргањево"Тоа е брат јбг... Од што е јака фората и они почнаа да се тргаат, еве сеа Калулу на пример.
Ништо бе што ќе гледаш, заспа Калулу на еден центаршут и од позади му се пикна играчот на Удине и ја закова. Забораив кој беше бемлига.Го глеав циркузот што ни го приредува манчестер ама ќе пуштам хајлајтс да го видам "тргањево"
Би ургирал у МАНУ да се прогласи за јазично богатство ова "Им се тргаа" фориште
Не е проблем зезањето со тоа, проблем е што ликови како Кастиел ја убиваат фразата. Од што не знае како да заебава некој земал ја употребува и у гурманско катче.Им се тргаа вие го измисливте не ние. Неможе да биде наш форс кога вие форсиравте 2 месеца темава таков муабет.
Ништо бе што ќе гледаш, заспа Калулу на еден центаршут и од позади му се пикна играчот на Удине и ја закова. Забораив кој беше бемлига.
Немој така за Кастиел.Ништо бе што ќе гледаш, заспа Калулу на еден центаршут и од позади му се пикна играчот на Удине и ја закова. Забораив кој беше бемлига.
Автоматски споено мислење:
Не е проблем зезањето со тоа, проблем е што ликови како Кастиел ја убиваат фразата. Од што не знае како да заебава некој земал ја употребува и у гурманско катче.
Нема везе што не гледа и не видел што се десило ама да си исфорсира он своето и си се утеши со другарчето.Месиас се тргна. За штоперот-шампион од 300 000 евра таква реакција е непоимлива