Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Јако е ова со тргањево :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Јако е ова со тргањево :)

Да, ако си Кастиел и не знаеш кога да го употребиш и форсаш на секој пост и ја убиваш фората у поим.

Да, ако си Кастиел и не знаеш кога да го употребиш и форсаш на секој пост и ја убиваш фората у поим.
Која црна фора жити господ :D :D :D
На секој еден пост коа нема што да каже - ни се тргаа па ни се тргаа...
Ко слеп за стап.

Која црна фора жити господ :D :D :D
На секој еден пост коа нема што да каже - ни се тргаа па ни се тргаа...
Ко слеп за стап.

Тоа е брат јбг... Од што е јака фората и они почнаа да се тргаат, еве сеа Калулу на пример.

Тоа е брат јбг... Од што е јака фората и они почнаа да се тргаат, еве сеа Калулу на пример.
Го глеав циркузот што ни го приредува манчестер ама ќе пуштам хајлајтс да го видам "тргањево" :D
Би ургирал у МАНУ да се прогласи за јазично богатство ова "Им се тргаа" фориште :D

Им се тргаа вие го измисливте не ние :D . Неможе да биде наш форс кога вие форсиравте 2 месеца темава таков муабет.

Го глеав циркузот што ни го приредува манчестер ама ќе пуштам хајлајтс да го видам "тргањево" :D
Би ургирал у МАНУ да се прогласи за јазично богатство ова "Им се тргаа" фориште :D

Ништо бе што ќе гледаш, заспа Калулу на еден центаршут и од позади му се пикна играчот на Удине и ја закова. Забораив кој беше бемлига.
Автоматски споено мислење:

Им се тргаа вие го измисливте не ние :D . Неможе да биде наш форс кога вие форсиравте 2 месеца темава таков муабет.
Не е проблем зезањето со тоа, проблем е што ликови како Кастиел ја убиваат фразата. Од што не знае како да заебава некој земал ја употребува и у гурманско катче.

Ништо бе што ќе гледаш, заспа Калулу на еден центаршут и од позади му се пикна играчот на Удине и ја закова. Забораив кој беше бемлига.

Месиас се тргна. За штоперот-шампион од 300 000 евра таква реакција е непоимлива

Автоматски споено мислење:

Не е проблем зезањето со тоа, проблем е што ликови како Кастиел ја убиваат фразата. Од што не знае како да заебава некој земал ја употребува и у гурманско катче.
Немој така за Кастиел.
Прво ќе те закопа со тажно смајли,а после може и да ти напише дека - *се трескаш*
И тоа му е јако у пм.

Месиас се тргна. За штоперот-шампион од 300 000 евра таква реакција е непоимлива
Нема везе што не гледа и не видел што се десило ама да си исфорсира он своето и си се утеши со другарчето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom