Ако можеш подобро побарај си од доктор некоја потврда. Голема е веројатноста дека нема ни да те проверат ама подобро да бидеш спремен отколку да губиш време и нерви по аеродроми.Дечки како е процедурава со апчина преку авион? до сега не сум носел ама ете дојде тои ден да носам се работи за (Анксиозност) сепак се апчина што се на blacklist ... треба нешто да извадам? секои различно ми кажува
Чек ин се отвара 24 часа пред летот. А ако леташ од Скопје за Германија, мислам дека сѐ уште нема онлајн чек ин, па ќе треба на шалтер. Треба да ти пишува кога ќе отвориш на профилот.нема опција за онлајн чек ин, за помалце од 2 дена е летот...
за назад доплатив за ауто чек ин да немора да правам ама за од тука пишува чек ин ноу и стискам на линкот нема ништо за чекирање...
Погледни колку е релацијата долга (не според Гугл мапс со кола, него барај на flightradar или такви страни да видиш ако е под 1500км ти должат барем 250€ ако е над тоа мислам дека беше 400€Дечки, процедура за откажан лет ? Летот за Хамбург за денес е откажан.
А како да закажам лет за другиот ден, а без да платам пари наново?Погледни колку е релацијата долга (не според Гугл мапс со кола, него барај на flightradar или такви страни да видиш ако е под 1500км ти должат барем 250€ ако е над тоа мислам дека беше 400€
Погледни 7-8 поста порано му постирав на @KaWa што те следува што откажан лет очи ќе знаеш
Само ако они ти го понудат во спротивно нема шанси да закажеш без да платишА како да закажам лет за другиот ден, а без да платам пари наново?
Јас имам носено секакви апчиња и никогаш не ми направиле проблем.Дечки како е процедурава со апчина преку авион? до сега не сум носел ама ете дојде тои ден да носам се работи за (Анксиозност) сепак се апчина што се на blacklist ... треба нешто да извадам? секои различно ми кажува
Море не им простувам па Макар банкнотирале баш поради моето барањеБазел,Хамбург а претходно Милано откажани летови,нит пари нит кур ми треба за обештетување,али се надам на овие од Wizz Air дека ке им се ебе мајката скоро,само тоа ми останува.Да се надевам дека некој ке им ибе мајката,да не постојат едноставно
Има ли дополнителна исплата за откажување лет покрај рефундирање на средствата?Море не им простувам па Макар банкнотирале баш поради моето барање
Како што знаат они за се и сешто да те казнат им враќам на секое законско каснење
Откажан лет ќе си платите дечки
Каснење повеќе од 3 саати ќе си платиш не ме интересира
се додека има вака што им простуваат ама ќе ги ругам на форум они ќе си ја тераат циганската