Оваа е таа со мачето? Што се претвараш у маче?
Играта е ВРВ. Јас ја играв едно време но не ја довршив бидејќи малку ми треба апгрејд на графичката не ми ја поддржува ептен све на Low ја играм а таа игра реално така не се играКонечно дојде ред на Red Dead Redemption 2. Месец дена ја играм, некогаш ќе ми пукне душава од толку емоции. Не сакам да заврши...
On a side note, одличен пример за тоа каков карактер сум јас во реалниот свет. Сите npc-a ги поштедувам, и грешни и негрешни и ми се силат после... Еден хилбили ме замаја в колиба ела и јас наивен, ме отру.
Ќе напишам рецензија здравје ако некогаш ја завршам и ако сум способен за тоа, затоа што мислам дека се е кажано и дека што и да напишам, нема да може прецизно да го долови она што го чувствувам кога играм.
Те има ебано всушност. Силувач е....замаја в колиба ела и јас наивен, ме отру.
Da, aesteticna as fuckОваа е таа со мачето? Што се претвараш у маче?
So srekja ako ides na 112%, kje ni falis na forum.Прегледај го приврзокот 341233
Какво игриште е ова, едноставно не ми се верува.
Одличен левел дизајн, механики предобри, сетинг исто, едноставно се во играва е 10/10.
Мислам дека ми е подобра и од Ori.
Ме интересираше мислење од Souls играчиве дали ја имаат играно и да го споредат дификултито во играва со Souls игриве.
Едно 30 саати сум во играва и сум на некои 90%, а гледам дека има 112% за целосно комплетирање.
Понекогаш користам гајдови, чисто да видам на каде треба да се движам.
Само што го поминав White Pallace, не знам дали да му се изнаебам 100 мајки или да му кажам браво на типот што го дизајнирал левелов. Во моментов ги собирам оние трите за квестот што ми го даде оној босот што е како дракула.Da, aesteticna as fuck
So srekja ako ides na 112%, kje ni falis na forum.
Jas koga ja projdov white pallace sto e stvarno test na istrajnost i skill i plus trial of the conqueror ili koja i da bese od posledni fazi bese linijata za mene do kaj moze da se maftam so igrata a sepak da izlezam gord na svrtuvanjeto i extra progresot na kraj.
Pantheon of the knight e pat po koj odat samo bogovi. Da gi pomines site bosovi eden po eden bara casovi, denovi, zivoti… vrati se pa kazi
Inace moze da si projdes lesno so igrata do kraj a moze, ko odlika na souls igra, sporedni bosovi da ti unistat detstvo, single handedly da ti sozdadat nova permanentna linija na celo u span od nekolku denovi.
Souls igrite ne se tolku brzi, osven Sekiro koja e ista mehanika kako Hollow bidejki eventualno se sveduva na instinkt, refleks i muscle memory otkolku drugite kade imas prostor i vreme da planiras. No da, paralelata so Souls e poradi nagraduvackoto cuvstvo koga konecno si preminal nesto sto te gazelo dva denovi prethodno.
Im ja pustiv u Souls temata ama ne me sfatija seriozno. @_BerzerkeR_ kasno mu tekna u 2012, sega pak ne me slusa.
Kako i da e, cekame Silksong. I da, podobra e od Ori i spored mene.
Љубовта моја со ДС е посебна.@_BerzerkeR_ kasno mu tekna u 2012, sega pak ne me slusa.
Ova im bese dobro.Препотење ми беше и оној квестон каде што треба цвеќено од едниот крај на мапата да го однесеш до друг без ниту еднаш да те удрат или да користиш клупи или телепорт.
Gi nemam. @Darling me iskara deka cells e platformerskata DS a ne hollow i ja zemav predvid ama igrav ds3 build zimata, hollow knight, pa izleze elden ring koja ja igrav do… vcera. Ke pravam pauza od DS alike igri bar nekoj mesec.Dead Cells или Celeste си играл? Зашто тие некако следни ми фаќаат око.
Иначе не знам на што ја играше Hollow Knight, али на PC со уштекан контролер од PS4 = перверзии.
Koristete latinica, ne znam so se macete so kirilicava…(крлентли)
Немаме. Сакаме ја тоа да го напраеме.Koristete latinica
Да, супер игриче.Hollow knight ja forsirame.
али ќе се вратам ветувам