Што играте во моментов

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.405
Поени од реакции
25.269
Конечно дојде ред на Red Dead Redemption 2. Месец дена ја играм, некогаш ќе ми пукне душава од толку емоции. Не сакам да заврши...

On a side note, одличен пример за тоа каков карактер сум јас во реалниот свет. Сите npc-a ги поштедувам, и грешни и негрешни и ми се силат после... Еден хилбили ме замаја в колиба ела и јас наивен, ме отру.

Ќе напишам рецензија здравје ако некогаш ја завршам и ако сум способен за тоа, затоа што мислам дека се е кажано и дека што и да напишам, нема да може прецизно да го долови она што го чувствувам кога играм.

Член од
16 јануари 2021
Мислења
404
Поени од реакции
1.120
Конечно дојде ред на Red Dead Redemption 2. Месец дена ја играм, некогаш ќе ми пукне душава од толку емоции. Не сакам да заврши...

On a side note, одличен пример за тоа каков карактер сум јас во реалниот свет. Сите npc-a ги поштедувам, и грешни и негрешни и ми се силат после... Еден хилбили ме замаја в колиба ела и јас наивен, ме отру.

Ќе напишам рецензија здравје ако некогаш ја завршам и ако сум способен за тоа, затоа што мислам дека се е кажано и дека што и да напишам, нема да може прецизно да го долови она што го чувствувам кога играм.
Играта е ВРВ. Јас ја играв едно време но не ја довршив бидејќи малку ми треба апгрејд на графичката не ми ја поддржува ептен све на Low ја играм а таа игра реално така не се игра

O

ob1

Гостин
capsule_616x353.jpg

Какво игриште е ова, едноставно не ми се верува.
Одличен левел дизајн, механики предобри, сетинг исто, едноставно се во играва е 10/10.
Мислам дека ми е подобра и од Ori.

Ме интересираше мислење од Souls играчиве дали ја имаат играно и да го споредат дификултито во играва со Souls игриве.
Едно 30 саати сум во играва и сум на некои 90%, а гледам дека има 112% за целосно комплетирање.
Понекогаш користам гајдови, чисто да видам на каде треба да се движам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Оваа е таа со мачето? Што се претвараш у маче?
Da, aesteticna as fuck :love:

Прегледај го приврзокот 341233

Какво игриште е ова, едноставно не ми се верува.
Одличен левел дизајн, механики предобри, сетинг исто, едноставно се во играва е 10/10.
Мислам дека ми е подобра и од Ori.

Ме интересираше мислење од Souls играчиве дали ја имаат играно и да го споредат дификултито во играва со Souls игриве.
Едно 30 саати сум во играва и сум на некои 90%, а гледам дека има 112% за целосно комплетирање.
Понекогаш користам гајдови, чисто да видам на каде треба да се движам.
So srekja ako ides na 112%, kje ni falis na forum. :D

Jas koga ja projdov white pallace sto e stvarno test na istrajnost i skill i plus trial of the conqueror ili koja i da bese od posledni fazi bese linijata za mene do kaj moze da se maftam so igrata a sepak da izlezam gord na svrtuvanjeto i extra progresot na kraj.

Pantheon of the knight e pat po koj odat samo bogovi. Da gi pomines site bosovi eden po eden bara casovi, denovi, zivoti… vrati se pa kazi :D

Inace moze da si projdes lesno so igrata do kraj a moze, ko odlika na souls igra, sporedni bosovi da ti unistat detstvo, single handedly da ti sozdadat nova permanentna linija na celo u span od nekolku denovi.

Souls igrite ne se tolku brzi, osven Sekiro koja e ista mehanika kako Hollow bidejki eventualno se sveduva na instinkt, refleks i muscle memory otkolku drugite kade imas prostor i vreme da planiras. No da, paralelata so Souls e poradi nagraduvackoto cuvstvo koga konecno si preminal nesto sto te gazelo dva denovi prethodno.

Im ja pustiv u Souls temata ama ne me sfatija seriozno. @_BerzerkeR_ kasno mu tekna u 2012, sega pak ne me slusa. :P

Kako i da e, cekame Silksong. I da, podobra e od Ori i spored mene.

Последно уредено:
O

ob1

Гостин
Da, aesteticna as fuck :love:

So srekja ako ides na 112%, kje ni falis na forum. :D

Jas koga ja projdov white pallace sto e stvarno test na istrajnost i skill i plus trial of the conqueror ili koja i da bese od posledni fazi bese linijata za mene do kaj moze da se maftam so igrata a sepak da izlezam gord na svrtuvanjeto i extra progresot na kraj.

Pantheon of the knight e pat po koj odat samo bogovi. Da gi pomines site bosovi eden po eden bara casovi, denovi, zivoti… vrati se pa kazi :D

Inace moze da si projdes lesno so igrata do kraj a moze, ko odlika na souls igra, sporedni bosovi da ti unistat detstvo, single handedly da ti sozdadat nova permanentna linija na celo u span od nekolku denovi.

Souls igrite ne se tolku brzi, osven Sekiro koja e ista mehanika kako Hollow bidejki eventualno se sveduva na instinkt, refleks i muscle memory otkolku drugite kade imas prostor i vreme da planiras. No da, paralelata so Souls e poradi nagraduvackoto cuvstvo koga konecno si preminal nesto sto te gazelo dva denovi prethodno.

Im ja pustiv u Souls temata ama ne me sfatija seriozno. @_BerzerkeR_ kasno mu tekna u 2012, sega pak ne me slusa. :P

Kako i da e, cekame Silksong. I da, podobra e od Ori i spored mene.
Само што го поминав White Pallace, не знам дали да му се изнаебам 100 мајки или да му кажам браво на типот што го дизајнирал левелов. Во моментов ги собирам оние трите за квестот што ми го даде оној босот што е како дракула.

Trial of the Conqueror уште не ми е поминато, имав едно 40 обида.
Ја пробав секоја можна ебана комбинација на чармови и едноставно кога ќе дојде делот каде што треба да висиш на ѕид и да ги тепаш летечкине говна додека доле на подот има шилци константно умирам.
Го баталив и продолжив понатаму зашто многу ме заглави, ваљда ќе му се навратам покасно.

Препотење ми беше и оној квестон каде што треба цвеќено од едниот крај на мапата да го однесеш до друг без ниту еднаш да те удрат или да користиш клупи или телепорт.

Не е нормално колку е добра играва, сега ретроспективно кога се навраќам какви механики се има и колку gameplay има во неа.
Да се дупнеш од играње.

Во врска со босовиве, имаше некои ептен тешки што ме заглавија, али немав фрустрација од тоа што не можев да ги победам туку имав фрустрација што при умирање ми се кршеше оној чармон за strenght и требаше после секоја смрт да идам да давам по 350 geo за да го поправам.

Иначе да, изгледа нема да идам до крај.
Ќе го истепам Hollow Knight и тука ќе прекинам.
Самата помисла да ги тепам сите босови еден по еден ми прави анксиозност, негодност, вртоглавици и повраќање.
Али ќе пробам, морам да пробам. :D

Dead Cells или Celeste си играл? Зашто тие некако следни ми фаќаат око.
Иначе не знам на што ја играше Hollow Knight, али на PC со уштекан контролер од PS4 = перверзии.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.691
Поени од реакции
4.540
@_BerzerkeR_ kasno mu tekna u 2012, sega pak ne me slusa. :P
Љубовта моја со ДС е посебна.
Баш поради тоа што ни требаше толку многу време да договориме дејт, а првите неколку ни пропаднаа, па мораше да ни се соберат едно 3-4 дејтА за да се деси хемија :)
.......
A за што не слушам (крлентли)? :cool:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Препотење ми беше и оној квестон каде што треба цвеќено од едниот крај на мапата да го однесеш до друг без ниту еднаш да те удрат или да користиш клупи или телепорт.
Ova im bese dobro. :D

Dead Cells или Celeste си играл? Зашто тие некако следни ми фаќаат око.
Иначе не знам на што ја играше Hollow Knight, али на PC со уштекан контролер од PS4 = перверзии.
Gi nemam. @Darling me iskara deka cells e platformerskata DS a ne hollow i ja zemav predvid ama igrav ds3 build zimata, hollow knight, pa izleze elden ring koja ja igrav do… vcera. Ke pravam pauza od DS alike igri bar nekoj mesec.

Inace ja igrav na ps5 hollow. Momentalno ja ima zena mi pocnato, projde hornet i nekoj boss do sega, gledala nesto videa a isto opsednati bevme so muzikata, mnogu posle svrtuvanje ja pustav u meni i ostavav da vrti ambientot.

Mislam deka Silksong ke bide isto taka dostojno prodolzenie samo da ne se sfatat premnogu seriozno i da ja napravat preteska.

Koristete latinica, ne znam so se macete so kirilicava… :D

Hollow knight ja forsirame.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.691
Поени од реакции
4.540
Немаме. Сакаме ја тоа да го напраеме.
Не сме процедирале затошо не ни је јасно како оде таа раб'ота.

Hollow knight ja forsirame.
Да, супер игриче.
Знам дека е 2D ДС стил и дека е доста тешка, но не сум ја ѕирнал подетално.

Искрено не ни гејмам последниве 4-5 месеци :sramezliv:
Елден буквално не ми е пуштена со месеци.

Гејмингот ми е на пауза, си најдов друго хоби за трошење време али ќе се вратам ветувам :unsure:
Автоматски споено мислење:

али ќе се вратам ветувам
1660160190529.png

Последно уредено:
  • Љубов
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom