Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев прво дека е само зафрканција ама на се' повеќе сајтови читам дека Joker 2 ќе биде мјузикл?!? Лошо...
Се надевам ќе испадне лажна вест или дека Тод Филипс намерно пушта лажни муабети...
Лејди Гага ќе биде во филмот. Не е битно што жанр ќе биде, штом таа ќе постои во филмот. Ама да, сигурно ќе биде нешто музичко и woke.
Уште блокирање на улици поради снимање на филм ни фали.
Зашто неверојатно ми е да се случи нешто толку добро во земјава и сите помпезни најави досега неславно завршиле.А зошто ти е смешно ако градат филмски студија во Скопје?
Гледав интервју со него на ТВ пред месец можда, Миланка Рашиќ зборуваше со него преку некоја платформа (скајп можда) и го кажуваше Малкович истово.
Јас па се израдував![]()
Пред три години во Битола беше најавено дека холивудски филмаџии ќе го откупат тој дел од касарната. Во посета на градот тогаш дојде продуцентот Перси фон Лепински, добитник на Оскар за документарен филм, и најави дека холивудска компанија ќе изгради филмско студио и ќе снима игран филм со светски позната филмска ѕвезда, како Мерил Стрип. Битолчани уште ги чекаат и студијата и Мерил Стрип.
Не сум сигурен дали 2015 или 2016 беше, ама имавме 3ца гости еден од Јапонија и двајца од Сан Франциско, од оние скаути за локации што бараат за филмови. Сите тројца го кажаа истото, имате преубава држава со одлични локации за снимање ама инфраструктурата ви е катастрофална, тоа е најголем проблем. Нема теорија да се донесе сериозна екипа и опрема тука. Јапонецот беше толку разочаран што викаше не ми се верува дека ќе ме платат за доаѓањево тука.

Не си свесен кои борби ги имав кога отидов да го посетам. Има една мала ширинка и таму чекаме да се разминеме. Го гледаш дека иде од далеку и се тргаш малку на страна иначе чорба, се заглавивте.

Не сум сигурен дали 2015 или 2016 беше, ама имавме 3ца гости еден од Јапонија и двајца од Сан Франциско, од оние скаути за локации што бараат за филмови. Сите тројца го кажаа истото, имате преубава држава со одлични локации за снимање ама инфраструктурата ви е катастрофална, тоа е најголем проблем. Нема теорија да се донесе сериозна екипа и опрема тука. Јапонецот беше толку разочаран што викаше не ми се верува дека ќе ме платат за доаѓањево тука.