Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Чекам сеа паразитон Ремзи да исплука по нас и да рече "Juventus didn't know how to manage me, but, Nice and Wales know exactly how and of what I am capable of!"

веројатно со овој состав ќе почнеме и во прво коло, освен Суле, место него веројатно Квадрадо или Моисе

Алегри во пакет со медицинскиот тим, полјакот, бонучи, Сандро, кин кен како веч, сите до еден аут.

Алесандро бе ебаго , цреп . Жчезни рутински.
Автоматски споено мислење:

Мората го прати Бремер по семки :(

Иста песна, како што пишав и после Барса, немаме никаква идеја додека сме во позиционен напад, сѐ иде споро и неорганизирано, главни организатори се Бонучи и Локатели, другите негде напред изгубени, мора нешто во поставеноста да се менува... Воопшто не ветува играта.

Исто по мене не ги користи потенцијалите на Локатели и Фаџоли моментално, поефективни би биле ако си ги сменат позициите.

Сандро црна дупка, од меч во меч поголема

Иако има некој промени во играчкиот кадар, "играта" е копи пасте на ланската сезона, безидејност, млитавост , незаинтересирани муви без глави .

Тренираат нешо овие или поентава е издржи у одбрана, дај у одбрана, а за напад јебеш, шта буде нека буде? Ако не знаеш ипак, врати ја пак назад?

:pos:

Што му текна на Мората да здиве...

Прв болд: Не го носат
Втор болд: веќе се повреди :toe:
Prv bold kje go donesat ima vreme ni treba “lev bek”.
Vtor bold kje igra dur e povreden, so rizik da ide upm za dolg period ali jbg WC e targetot.

4-0 se nadevam deka kje go izbrkat Masterot of disaster, koj pojde vo druga ekipa procute da mu ebam mater, Morata, Kulushevski duri i kurot procute vo druga ekipa, koj si e redok antitalent

Последно уредено:
Со поразов од Атлетико барем ми ги намалија очекувањава сезонава на минумум.. Све безкичмењаци се собрале бе. Мората да ти даде хеттрик а све сезони ти е у клубот и го гледаш дека е дрво невидено. Не знам што да кажам разбирам пријателска и све тоа ама стартов на сезонава ќе биде послаб од ланскиот као што гледам.

Абе стар лисец е Алегри ја чува тактиката за битни утакмици плус поголем ризик за повреди постои кога играш против Атлети...

Шала на страна сепак мислам дека ќе стартаме во Серија А прилично океј, но со оваа игра пак се јавува старата болка ЛШ. Со ваква игра и среќа во жребот би прошле групи и тоа е плафонот.

Во тимов најжално ми е за Влахо си губи драгоцено време кај Алегри...

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

(y)

Според мене имаме јак тим, ама за тој јак тим да проработи треба да го извлечеш најдоброто од нив...со чело на Алегри тоа никогаш нема да се деси, да ќе редат вакви или такви победи на мускули, но против посериозните екипи ќе јадат тежок блам.

Видете му ја изјавата

We played well... (y) (y) (y) Незнам кај ги најде позитивните ствари од вчерашниот покерски дебакл

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom