Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Автоматски споено мислење:

Имаме договор со инвалидот Паредес, а Ајнтрахт бараа мин 20мил за Костиќ.
Зошто имаш толку лошо мислење за Паредес? Јас баш мислам е добар фудбалер и баш добар е и напред и назад. Искусно куче шо сигурно во момент на пад на форма на тимот или слично нема да потони како Мората. Далеку подобра опција него на пр Артур, Бентанкур, Ремзи итн и баш ќе имаме одличен искусен фудбалер :toe:

Прашвам пошто стварно можда нњшто сум пропуштил. ПСЖ го гледам ретко ама кога и да сум го гледал и со ПСЖ и Аргентина бил ств океј.

Последно уредено:
Автоматски споено мислење:

Зошто имаш толку лошо мислење за Паредес? Јас баш мислам е добар фудбалер и баш добар е и напред и назад. Искусно куче шо сигурно во момент на пад на форма на тимот или слично нема да потони како Мората. Далеку подобра опција него на пр Артур, Бентанкур, Ремзи итн и баш ќе имаме одличен искусен фудбалер :toe:

Прашвам пошто стварно можда нњшто сум пропуштил. ПСЖ го гледам ретко ама кога и да сум го гледал и со ПСЖ и Аргентина бил ств океј.
Не гледам како неговото присуство може да донесе квалитет у тимот. Менталитет 0 има, потенцијален жут/црвен картон, 20 утакмице пропиштил лани плус плата голема ќе сака покрај 15мил дадени на ПСЖ.

Наместо вакви играчи, ја би го гурал Ровела.

Еве сеа читав платата за Паредес е околу 7 мил со/без бонуси, не ме јеби. Too much

Седнале и се договориле. Три играчи за три позиции. Све тоа супер ама зошто никој не збори за лев бек? (n)

Седнале и се договориле. Три играчи за три позиции. Све тоа супер ама зошто никој не збори за лев бек? (n)
Сандро, Шиљо, Пелегрини. Три леви бека од кој што од двајца од нив да собереш свите тројца у квалитет добијаш лева нога од полупрофесионален фудбалер кој што е десњак од 6та лига од Мали

He is saying that juventus will buy a top winger and a new midfielder

На Елкан назад му викат - Миленкович Савич тој сњ врти и се смеј :pos: (во превод - ве ебам мн)

Го прочитав и јас овој твит, кажи ми релевантен е новинаров? Ди Марцио пример пишува дека допрва денес ќе разговараат со агентите, па потоа со Ајнтрахт
Никој годинава не е релевантен освен Агрести за мене…

Ќе игра денес ете прво тимец е, мислљм ќе заврши кај нас но дека уште преговараат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom