Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Jürgen Klopp:

“The best thing about the game is the result. A really bad game. How can that happen? The attitude was not right in the beginning. We tried to react after 15 minutes. The pitch was dry, stuff like this. Really difficult.”

So it begins...

Ме поеба со анкетата.
Јас гласав за кој ќе биде шампион, он наслов ставил кој нема да заврши топ4.:D
Same here :) , ja zapnat football is coming home :vozbud:, sefot kulturno me po#ba :)

Малку предвидувања.

Ми изгледа Нунез ќе даде повеќе голови од Салах иако и пенали шутира овој.

Тотенхем ќе биде многу блиску до Сити и Ливерпул 5-7 бода максимално, ако не и пред Ливерпул.

Арсенал ќе биде со барем 10 бода пред Јунајтед, кои ако тргнат лошо/многу лошо а Роналдо остане и не билда статистика, ќе биде лошо и за Тен Хаг и за тимот

Доста добар мулти преносот, не само на голови него и на други поинтересни моменти менуваа снимка. Се задржуваа и подолго ако има жар.

Заеби СК и она "нема да ви го кажам резултатот, може сакате реприза да гледате". Никој никогаш не гледал реприза, а резултатот пред тебе го имаме дознаено. Дај го голот!

Бреј, сега ради арена ќе почнам редовно да следам премиер, супер се дечките, кој сака нека мрчи, конечно интересна ми беше лигава..
BTW, Нуњез е пресекси :love:

Само комемтаторите на СК коментираа со повеќе жар и веројатно имаат повеќе знаење, сѐ друго е ТОП на Арена.
Па добро, сепак прва сезона им е, уште не ја знаат комплетно лигата, дај им време до полусезона, ќе видиш дека и во тој сегмент ќе владеат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom