Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И самата анкета е местена, ако ги собереш процентите се ќе ти стане јасно. Како членот што ја отворил темата да ги пресметувал.катастрофа вовед, финти у насловот на анкетата, дај друг нека отовори тема.
Пепе ???Дајте малце сериозно.
Дали Пепе даде гол како против Гимараеш?
Друже и @mkgunner и остала екипа кликаат со години дека Арсенал ке освои па никој не им ги побара дилеритеДруже ја навијам за јунајтед ама дај кажете бе што дрога зимате и број од дилерот наравно
Моја прогноза
Јунајтед
1.Сити
2.Пул
3.Тотенхем
4.Челзи/арсенал
5.Арсенал/челзи
6.Пак бе јунајтед само ова Б тимот![]()
Резултатот? Пораз 4-0.
Резултатот? Пораз 4-0.
Па не беше таа лоша утакмица за Арсенал, бар не во првото полувреме. Се држеа до крајот додека Мане не им даде гол во судиско продолжение.
Второ, Тавареш киксираше два пати и се распаднаа како кула од карти, што е очекувано за млад и неискусен тим.
Овакви симулации на вистински утакмици треба да се воведат на тренинзите за да дадат по реалистичен приказ на вистинскиот меч, и да може играчите да се носат подобро со притисокот кога ќе играат таму.
Овака некое 20 годишно дете, колку и да е добро, кога ќе ја чуе атмосферата, ќе му се фатат ноџињата чим стапне на терен.
За трансфери да пишуваме пред да играат официјални натпревару е банално затоа што може да флопнат.Si mozel da napises po 3-5 recenici za timovite plus transferite. Na SportKlub forumot taka pravea.
Fulam jojo klub i siguren patnik za Championship uste sega.
За трансфери да пишуваме пред да играат официјални натпревару е банално затоа што може да флопнат.Si mozel da napises po 3-5 recenici za timovite plus transferite. Na SportKlub forumot taka pravea.
Fulam jojo klub i siguren patnik za Championship uste sega.
За трансфери да пишуваме пред да играат официјални натпревару е банално затоа што може да флопнат.
Автоматски споено мислење:
За трансфери да пишуваме пред да играат официјални натпревару е банално затоа што може да флопнат.