Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Извинете на упад. Нешто повеќе за момакот?

Ваквите обично ги дознаваме после Х години кога ќе станат легенди на други големи клубови. Така да следен твој пост на темава очекувам да биде твит пост од Касадеи сликан со ЛШ трофеј и МВП од Светско првенство.

А јас ќе останам тука да се објаснувам со Ио Соно Интериста и Маркес за Раул Беланова и Кристјан Аслани.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.527
Поени од реакции
7.004
Акцијата за голот и голот на Барела вчера беше фантазија, топ го изиграа. Генерално добра форма се, уште една пријателска наредна сабота и почнуе калчото.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Не знам дали приметивте ама Лаутаро си продужува од лани исто, 10 шанси му требаат за да даде гол.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.527
Поени од реакции
7.004
Не знам дали приметивте ама Лаутаро си продужува од лани исто, 10 шанси му требаат за да даде гол.
И минатата утакмица беше ист, види хајлајтс, се уби од шутирање во голманот.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Сериозно мислат со Гаљардини,сумливо дете од 20 години и Миктарјан кој е крило да ја поминат сезоната на средина ?...нормални се?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сериозно мислат со Гаљардини,сумливо дете од 20 години и Миктарјан кој е крило да ја поминат сезоната на средина ?...нормални се?
Прво, за момент ќе се обидеме да ти поверуваме дека Миктаријан е крило.
Второ, да, нормални се со оглед на тоа што Брозовиќ и Барела играат цело време и немаат мука. Кој сакаш да ги мења?
Трето, лани само Видал ти беше измена и малце Гаљардини.

Повели наброј како според тебе треба да изгледа изборот на играчи за у средината.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Прво, за момент ќе се обидеме да ти поверуваме дека Миктаријан е крило.
Второ, да, нормални се со оглед на тоа што Брозовиќ и Барела играат цело време и немаат мука. Кој сакаш да ги мења?
Трето, лани само Видал ти беше измена и малце Гаљардини.

Повели наброј како според тебе треба да изгледа изборот на играчи за у средината.
Затоа кога се повреди Брозович неможевме никој да победиме 7 натпревари...треба барем уште еден на нивото на еден од тројцата стартни во квалитет...бидејќи несериозно е да се надеваш на Миктарјан и на дете

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Затоа кога се повреди Брозович неможевме никој да победиме 7 натпревари...треба барем уште еден на нивото на еден од тројцата стартни во квалитет...бидејќи несериозно е да се надеваш на Миктарјан и на дете
Име кажи ми, не вака на памет требало не требало.

Повели најди ми достапен играч, на ниво на везњаците првотимци што ќе ти дојде и ќе ти седи на клупа за да поигра 7 натпревари у сезона.

Зошто е несериозно да се надеваш на Миктаријан?
Па и на дете.

Пошто и Бастони е дете, Барела беше дете коа дојде, Лаутаро истотака, Шкринијар беше детиште кога дојде. И тоа овие дојдоа како директни првотимци а не некои што ќе изиграат 10 утакмици у сезона. Па не глеам дека сметаше тогаш тоа.

До душа сметаше бе што зборам, памтам како се смееа сите на името ШКРИНИЈАР.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
То детето че биди откровение на сезоната, и него резерва че му биди Чаханоглу.
Марк мај пост.
Детено е изгор!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене стварно не ми е јасно зошто толку потценување за Миктаријан. Јес да имаше лоши епизоди у Манчестер и Арсенал ама у Рома покажа дека е сосема добар играч и им беше носител на играта, му одговара лигата, има и добра статистика.

Играч за ротација, 33 години има, покрива неколку позиции, крило нема да игра, ама офанзивен везњак, полушпиц у краен случај, може да се комбинира у неколку формации. Супер играч за да влезе у 70та минута да смени тек, веќе кога Хакан ќе влезе у бубањ и ќе почне да шутира од секаде. Пушти го Миктаријан нека рие како крт.

Мене ме загрижува само одбраната, мора да се донесе штопер што ќе е на граница од прв тим и којшто кога ќе дојде ред да игра нема да се крстиме и молиме на светци као што беше случајот со Ранокија или Дамброзио рецимо. Евтин лев бек да се најде истотака не ќе е на одмет.

Земи го Марсело бе јави му се, ќе дојде ќе помогне, 2 милиони фанови ќе ти донесе инстант. Сигурно нема ни да извољева за плата, ѕвезда е ликот, нема шанси да ти биде на одмет. Плус шема, интересна фаца, омилен играч ми е уште коа почна да игра у Реал пред 400 години такво кељаво лудо циганче смешно.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
У споредба со ова џунглава што ја носи последниве неколку години, Марсело порано си носеше лустер фризура.

Kajgana Shop

На врв Bottom