Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.884
- Поени од реакции
- 21.816
Tie li te demotiviraat za da pluknes na svojot narod? Dovolna e mladinava sto izleze denovive i znaes deka tvoja i moja zrtva nema da bide zaludna.Јас сум секој ден пред влада/собрание а килавата младина не е поместена секој ден од броз кафе ни милиметар.
Се пронајде ли??? И ти ли си еден од ЛГБТ феминистите??A za DPNE glasaat sve Ajnštajnovci ...![]()
![]()
Pasos i drzavjanstvo se dobiva po osnov na rezidencija, brak, zaslugi, poteklo,investicii i po etnicka opredelba.Ne site Makedonci koi imaat drugo drzavjanstvo osven Makedonskoto go dobile na osnov na etnicka opredelba kako sto drzavjanstvoto i pasosot go dava Bugarija na Makedoncite.Zemajki drzavjanstvo i pasos od druga drzava po sekoj drug osnov osven po poteklo ne pravi Eden Makedonec pomalku Makedonec otkolku nekoj Makedonec vo Makedonija bidejki Jus Sanguinis e najsilnata vrska na drzavata narodot so individuata.Odi uci sociologija batka...Дијаспората ни е полна со националисти. Барем тие треба да сфатат дека предлогот не е ништо во споредба со тоа што самите го направиле.
Мој е оној народ кој се бори за своите права и слободи. Таа младина што гази по гробовите на оние кои го дале својот живот за ова парче земја не е ниту може да биде мој народ. Тоа ти е збртиштина, џган на кои поважно утре ќе им биде кафето и дневните шеми отколку да ја одбранат својата држава и слбоода.Tie li te demotiviraat za da pluknes na svojot narod? Dovolna e mladinava sto izleze denovive i znaes deka tvoja i moja zrtva nema da bide zaludna.
Очигледно ти си им нивни фанатик.A za DPNE glasaat sve Ajnštajnovci ...![]()
![]()
Црни денови кои ќе ви станат векови ви се наближува на вас предавниците тендеро-северџански !!!
Прегледај го приврзокот 338668
И што ако??? На вас на геј парадата пред 3 недели ви доаѓаа и луѓе ван Скопје, и луѓе ван Македонија дури.Епа нека излегуваат на протести поинтензивно градските патриотишта, кои живеат во централното Скопско градско јадро, или тие ќе си го прчат, а ќе им искачаат Скопските периферци и селани или провинцијалците од ван Скопје...![]()
Просто и јасно, работно место, % од тендери, пари само за да имаат за најнов ајфон, убава кола, за одморче на халкидики итн. Капиталисти!!!Очигледно ти си им нивни фанатик.
Реално те прашувам пошто ме интересира кој е тој калап на луѓе што ова им е ок... И одговорни нормално, човечки.
Поради која причина ги браниш сдс, или пак би ги гласал во иднина?
Жив е даму ебам све мрсно со свинска маст што се мачка по врат и чело.Абе Мицкоски го има видено некој? Жив ли е? Цел ден го нема...