Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 април 2022
Мислења
248
Поени од реакции
347
Јас сум секој ден пред влада/собрание а килавата младина не е поместена секој ден од броз кафе ни милиметар.
Tie li te demotiviraat za da pluknes na svojot narod? Dovolna e mladinava sto izleze denovive i znaes deka tvoja i moja zrtva nema da bide zaludna.

@PIRATIC ne me lajkaj ti ebam predavnikot pocinat

Член од
1 ноември 2007
Мислења
81
Поени од реакции
249
Дијаспората ни е полна со националисти. Барем тие треба да сфатат дека предлогот не е ништо во споредба со тоа што самите го направиле.
Pasos i drzavjanstvo se dobiva po osnov na rezidencija, brak, zaslugi, poteklo,investicii i po etnicka opredelba.Ne site Makedonci koi imaat drugo drzavjanstvo osven Makedonskoto go dobile na osnov na etnicka opredelba kako sto drzavjanstvoto i pasosot go dava Bugarija na Makedoncite.Zemajki drzavjanstvo i pasos od druga drzava po sekoj drug osnov osven po poteklo ne pravi Eden Makedonec pomalku Makedonec otkolku nekoj Makedonec vo Makedonija bidejki Jus Sanguinis e najsilnata vrska na drzavata narodot so individuata.Odi uci sociologija batka...

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Tie li te demotiviraat za da pluknes na svojot narod? Dovolna e mladinava sto izleze denovive i znaes deka tvoja i moja zrtva nema da bide zaludna.
Мој е оној народ кој се бори за своите права и слободи. Таа младина што гази по гробовите на оние кои го дале својот живот за ова парче земја не е ниту може да биде мој народ. Тоа ти е збртиштина, џган на кои поважно утре ќе им биде кафето и дневните шеми отколку да ја одбранат својата држава и слбоода.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Епа нека излегуваат на протести поинтензивно градските патриотишта, кои живеат во централното Скопско градско јадро, или тие ќе си го прчат, а ќе им искачаат Скопските периферци и селани или провинцијалците од ван Скопје... :tapp:

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
A za DPNE glasaat sve Ajnštajnovci ... :masa: :pijani::brlav:
Очигледно ти си им нивни фанатик.

Реално те прашувам пошто ме интересира кој е тој калап на луѓе што ова им е ок... И одговорни нормално, човечки.

Поради која причина ги браниш сдс, или пак би ги гласал во иднина?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.678
Поени од реакции
8.502
Член од
22 јуни 2022
Мислења
221
Поени од реакции
890
Епа нека излегуваат на протести поинтензивно градските патриотишта, кои живеат во централното Скопско градско јадро, или тие ќе си го прчат, а ќе им искачаат Скопските периферци и селани или провинцијалците од ван Скопје... :tapp:
И што ако??? На вас на геј парадата пред 3 недели ви доаѓаа и луѓе ван Скопје, и луѓе ван Македонија дури.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Очигледно ти си им нивни фанатик.

Реално те прашувам пошто ме интересира кој е тој калап на луѓе што ова им е ок... И одговорни нормално, човечки.

Поради која причина ги браниш сдс, или пак би ги гласал во иднина?
Просто и јасно, работно место, % од тендери, пари само за да имаат за најнов ајфон, убава кола, за одморче на халкидики итн. Капиталисти!!!

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.856
Поени од реакции
38.026
... нели ви е јасно дека сдсм не се никои и ништо, без разлика дали ќе гласа народот или не за нив, тука се прашува дуи и тие се канцерот кој ќе биде на власт и одредува кој ќе биде со нив на власт и тоа се додека другите албански партии во Македонија (зошто постојат и албански партии во Албанија да има разлика) не се свртат против дуи, сдсм вечно ќе си остане дупелизачи на дуи, а тие сите министри и директори ќе си ги постават од свое членство, а по некое министерство ќе им фрли на сдсм како парче месо на куче колку да не псоФиса!

Последно уредено:
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Абе Мицкоски го има видено некој? Жив ли е? Цел ден го нема...
Жив е даму ебам све мрсно со свинска маст што се мачка по врат и чело.

Kajgana Shop

На врв Bottom