- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.469
- Поени од реакции
- 18.011
Секуловска му праи генг бенг и букаке на Бујар. Кутриот се мачи.
Кој „Арсов„ е во прашање? Љупчо Арсов?работата е нема да влезете ама не смееш да одбиеш чекална , сега во вагон на слеп блгарски колосек...
ебати гомнарски политичари, никој не смее да и каже Не би те онадел ни за мали пари..
Имаше и порано издајници , Арсов го даде Прохор Пчињски на Србија под притисок на Ранковиќ, ама се самоуби покасно ( а нема за тоа многу детали)...А повеќе се пишуваше за Атентатот на Карангелески отколку затој на Трајковски... дури Кирца кој преживеа, немаше мадиња да го притегне Фрчко
https://www.facebook.com/slobodenpecat/posts/pfbid02Eh3ZGFJzjRaLkQHYNCSJENRUPLFE95CYbdazmhi6UzgNJZowxxkvYFwU3JiD3uR1l
Чак и ја‘ знам за Гергана а не‘ам Бугарски пасош...да не се вреѓаме, мислим...Тие не ни знаат нешто повеќе за Бугарија од Азис, Гергана и Христо Стоичков.
Ама затоа ако им чепнеш нешто на нив ако треба и цел град ќе го запалат, ама кога се работи за македонскиот народ тогаш одма се релативизира.Бидејќи ако ги шитнеме јазикот и историјата ќе врнат евра од небо... Какви ретардирани суштества ццц.
Прегледај го приврзокот 338380
СтФарно не знам што се дешава со ликовиве од „другата националност„ у задње време, ама некако ептен ми се поетски расположени; де емоции, де срциња, де телевизори, де жени кои го гледаат Макрон, де напади од искрени желби за евро-интеграции....ц-ц-ц...невероватно....Бидејќи ако ги шитнеме јазикот и историјата ќе врнат евра од небо... Какви ретардирани суштества ццц.
Прегледај го приврзокот 338380
Убаво си напиша членот, а и ти нели пишуваш дека пратениците го претставуваат народот.Cekaj, cekaj. Dali ti sega opravduvas nekoj nov 27 april?
Они ќе ти кажат дека Охрид е Бугарски, а Бугарија е Европа.Кадмо го формира Лихнидос - денешен Охрид. Кадмо имал сестрица, Еуропа се викала пустинската. Па покасно еден континент и го искористил името. И сеа французиве, шпанциве, данциве биле еуропјани - охриџани не се… Тоа се тие западњачки парадокси.