Инфомакс е Миленко
што се случи што во последно инфомакс се сврти толку против Мицко, а го форсира Апасиев?
Гомнари одродени, за да останат на власт и Бугари не направија, каква партија и какви створови се овие, дај боже од најтешка форма на рак сите до еден да заболат, не се нормални...
Oд 91ва натаму се тера овој муабет за СДСМ. Ништо нема да им фали, ќе ги гласаат истите што ги гласале и досега.Не станува збор за тоа кои ни се министри, туку општо, ако гласаат во собрание за францускиов предлог (а ќе гласаат), ондак што потоа за оваа партија? Како понатаму? Стрнциве веќе кренаа раце од нив, гледаат уште ова да го дотуркаат и ајт чао.
Кој ќе ги гласа? Невладини? Твитер паразити? Кој?
Tie lagano ime smenija na drzavata, ne sakatija za vek i vekov, muva ne gi lazi, ni niv ni clenstvoto.Не во контекст на предлогот туку самата партија... Немаат више еден асален за министер да го стават.
Искрено, треба да покажат минимум достоинство и да го почитуваат гласот на народот. Нека се заблагодарат на Франција за сиот ангажман и добра воља, но огромното мнозинство кажа „не“.
Cekaj, cekaj. Dali ti sega opravduvas nekoj nov 27 april?Нека се покажат сега војводите во Собрание. Шамари, солзавци, ќотевци. Нека бива циганската.
Не сум од Левица, ама следите политика и уште не разбравте ли дека Левица не влегува во предизборни коалиции, тоа им е на нив правило според кое се водат и кое сакаат да биде и законски имплементирано (за да нема партиички како НСДП, ДОМ, ДС и сл.). Плус, дури и хипотетички да прават коалиција тоа никогаш не би било со партии како на Стевчо, Палчо и сл. (со оглед на тоа што се десноориентирани), освен ПОСЛЕ избори доколку нема избор за да не бидат на власт СДС и ДУИ.Не би рекол дека го форсира Апасиев и Левица колку што одат контра ДПНЕ поради некоја причина. Мислам дека спремаат терен за Стевчо, Палчо + уште неколку да оформат коалиција пред следните избори.
А како така си мењаваат, кога им треба, од двотретинско во обично мнозинство? Некој поупатен нека објасни како е можно тоа да се прави, како што ќе им текне.Изгледа нема да користат двотретинско мнозинство за да пројде предлогот, туку ,,просто мнозинство"...
,,Собраниски извори велат дека ќе се работи за седница која ќе трае најмногу три дена, односно со исцрпување на листата на соговорници. За да поминат заклучоците потребно ќе биде присуство од најмалку 61 пратеник, од кои 41 треба да гласаат ЗА".
Извадок од Сител ТВ
Да, и мене ме „занима„ од кај се појави оваа инстант можност за протнување на „Францускиот...„ со просто мнозинство, и тоа просто само од бројот од присутни пратеници, а не од цело Собрание.А како така си мењаваат, кога им треба, од двотретинско во обично мнозинство? Некој поупатен нека објасни како е можно тоа да се прави, како што ќе им текне.
Ц...они се „конструктивна опозиција„...делуваат само институционално...мислим...Нека се покажат сега војводите во Собрание. Шамари, солзавци, ќотевци. Нека бива циганската.
@Acid ban od forumot za vakvi zakani? aj nalet sto gi trpime ama ovoj gi pominuva graniciteПрегледај го приврзокот 338327
@Trakiya Ce mi go bricis so dzamce gnido Bugarska. Pobrzo mrtov odkolku vasiot pasos gnasen da go zemam idiot eden.
Za mene si samo vtora klasa "europeec" - obicen dzeparos i prostitutka bugarska, ist kako ovie sto gi gledam sekoj den po centarov na Madrid, brakjata i bratucedite ti mili.
Ova e mojot pasos gnido :
Прегледај го приврзокот 338329
....a ne vasiot smden toaleten papir sto site vo EU go znaeme i istiot e sinonim za kriminal i prostitucija.
Ajde sega iskas uste malku da mi se "zakanvas" ? Debil eden bugarski!!!
Испратен е на одмор од соништата.@Acid ban od forumot za vakvi zakani? aj nalet sto gi trpime ama ovoj gi pominuva granicite
Blagodaram.Ne sakav na tolku nisko ramniste da stignam, ama so takvite ko nego samo taka treba, samo toj jazik go razbiraat.Испратен е на одмор од соништата.
Sto e rabotava?ЦСКА Софија сака мечот против Македонија ЃП наместо во Скопје да се игра во Ниш
ЦСКА Софија сака мечот против Македонија ЃП наместо во Скопје да се игра во Ниш
Поради политичките тензии меѓу Македонија и Бугарија, во ЦСКА Софија сметаат дека не е безбедно да се игра во Скопје, тие особено се жалат откако добија само 60 билети за нивните навивачи.www.mkd.mk
Бугарче, зошто неќете да играте футбал каj нас? Скопjе е толку убав град, одлично ќе си поминете како туристи, се дава и бесплатен ќотек, специално за такви националисти како тебе, таман да ти се изjаснат некои работи во живо.
П.С. Има карти за 60 спартанци.
Копчарот ќе ги силуваSto e rabotava?
Da ne se isplasija Micko da ne pocne govori da im drzi?