Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
Ne e temava tvojot licen uspeh i jadovi.

Tuku kolku e rasipana vlasta
Ти почна да ми лепиш етикети а појма немаш ништо за мене. Обично тоа е шемата ако каже некој нешто објективно и вистина веднаш почнуваат лични напади. Владата е Виенска култура за ова што се пишува тука.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.576
Поени од реакции
27.414
Ti stvarno mislis deka ova vlada ima muda za takvo veto i da go izdrzi toj pritisok sto ke sleduva?
Јас пишав што треба и што е сосема реципрочно на ЕУ/НАТО политиката, што сме ја осетиле најубаво на наш грб. Мадиња не спомнав.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.085
Поени од реакции
11.382
Ха-ха добра идеја но за неја требат муда а вие ги немате..
Абе блгар, додека ние живеевме во Југославија вие го молевте Тито и вие да станете дел од неа.

Жените партал ви го правевме за две червени, прашај кое дупење ви го правевме за пар чорапи и гаќи. Во 1999 кога оставив два лева бакшиш во кафич во Софија келнерката скокна чочек да ми игра на кур мислеше ќе и дадам уште неколку да ја спрчам тука одма. Денес троа сте поскапи пошто ве плаќаат поскапо од румунките низ Европа.

Абе Лепа Брена со хеликоптер на Левски ви ја донесовме и паднавте во транс бе.

Не сме исти народ бе бугар еден. Циган што капи коњ во Вардар е грофот од Монтекристо за вас како нација.

Член од
12 јануари 2022
Мислења
662
Поени од реакции
1.354
Абе блгар, додека ние живеевме во Југославија вие го молевте Тито и вие да станете дел од неа.

Жените партал ви го правевме за две червени, прашај кое дупење ви го правевме за пар чорапи и гаќи. Во 1999 кога оставив два лева бакшиш во кафич во Софија келнерката скокна чочек да ми игра на кур мислеше ќе и дадам уште неколку да ја спрчам тука одма. Денес троа сте поскапи пошто ве плаќаат поскапо од румунките низ Европа.

Абе Лепа Брена со хеликоптер на Левски ви ја донесовме и паднавте во транс бе.

Не сме исти народ бе бугар еден. Циган што капи коњ во Вардар е грофот од Монтекристо за вас како нација.
И Дедо ти ли беше там, кога келнерката ти игра на кур…:facepalm: Лечи си комплексите и биди срекен.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.085
Поени од реакции
11.382
И Дедо ти ли беше там, кога келнерката ти игра на кур…:facepalm: Лечи си комплексите и биди срекен.
Блгару, ти лечиш комплекси доаѓаш на македонски форуми и шириш пропаганда Един народ две држави... Ти мене не ме занимаш, не ме интересираш бе, говно фашистичко.

Немаш ли бе попаметна работа во животот или те плаќаат во сендвичи како овие нашиве изроди?

Член од
12 јануари 2022
Мислења
662
Поени од реакции
1.354
Блгару, ти лечиш комплекси доаѓаш на македонски форуми и шириш пропаганда Един народ две држави... Ти мене не ме занимаш, не ме интересираш бе, говно фашистичко.

Немаш ли бе попаметна работа во животот или те плаќаат во сендвичи како овие нашиве изроди?
Tаков карикатурен тон е под моето ниво :pos: Продолжи натаму…

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Само да ги поздравам 200те илјади Македонци кои навреме си извадија пасоши. Ние другите, стандард си испаднавме глупи, односно Бугари по ново...се извинувам
Вадете додека има уште шанси, ќе дојде време како во Америка ќе мора да се женувате за пасош :D

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.085
Поени од реакции
11.382
Вадете додека има уште шанси, ќе дојде време како во Америка ќе мора да се женувате за пасош :D
Попрво одам кај братучедот на пуно и ќе го ставам во офца него да клецнам блгарка. Бљак

Последно уредено:
Член од
16 ноември 2020
Мислења
867
Поени од реакции
2.011
@Trakiya

И ти ли си дошол овде да го бараш татко ти како изродениот?
Има myheritage, familysearch...таму ќе го наjдеш.

Самиот факт дека висите овде на македонски форум покажува дека немате ништо свое. Отсекогаш сте биле наjголемиот џган во цела Европа и ќе си останете!

Да се вратиме на темата:

Египќаните испратија барање до Владата да бидат внесени во Уставот

Сега и овие се jавиjа.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
За сите ебиветровци кои мислат дека и бугарските учебници ќе се менувале еве една вест.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.499
Поени од реакции
2.407
@Trakiya

И ти ли си дошол овде да го бараш татко ти како изродениот?
Има myheritage, familysearch...таму ќе го наjдеш.

Самиот факт дека висите овде на македонски форум покажува дека немате ништо свое. Отсекогаш сте биле наjголемиот џган во цела Европа и ќе си останете!

Да се вратиме на темата:

Египќаните испратија барање до Владата да бидат внесени во Уставот

Сега и овие се jавиjа.
А да не се мачиме, најдобро да ставиме: „...и делови од сите народи што постојат, постоеле и ќе постојат на Земјата“.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
За сите ебиветровци кои мислат дека и бугарските учебници ќе се менувале еве една вест.

Не е врзано со содржината на текстот ама ми текна:
Во Србија има една поговорка: „Лажеш као Бугарин“...

Kajgana Shop

На врв Bottom