B
BigMac
Гостин
Steta golema sto Nick Kyrgios e povreden nisto cudno I da predade vo 1/4 finale
po dosega videnoto od Nadal pred mecot so Zandsulp,ne znam shto e cudno vo mojata izjava.Pa i denes so Zandsulp,Nadal go imashe najlesniot test do sega na Wimby.Zandsculp prvite dva seta beshe na celendzer level,sam sebe se ubijal.Btw,istoto go mislam i za Novak,moshne losh govor na teloto,glumi neshto,go nema toj kiler instinkt,igra kolku shto treba,ne e agresiven,ceka greshki,so povremeni blesoci,se ostava na riternot.Dali mu e toa strategija,dali tolku moze vo momentot,ama ne me gree bash,utre Siner ne e bez shansi,ako odigra kako vcera.A ako si tolku siguren vo igrata na Rafa na trevata na Wimby,ajde opklada oti Friz ke go mlati 3:1Не знам зошто го поставуваш прашањево кога се знае дека ќе е Ван де Заншлуп.
Не е стварта дали сум ја убеден или не, него дека ти сигурно тврдиш оти Фриц добива. Малце потценувачки али ти си знаеш. Инаку може да изгуби Рафа од Фриц, топ игра Тејлор.po dosega videnoto od Nadal pred mecot so Zandsulp,ne znam shto e cudno vo mojata izjava.Pa i denes so Zandsulp,Nadal go imashe najlesniot test do sega na Wimby.Zandsculp prvite dva seta beshe na celendzer level,sam sebe se ubijal.Btw,istoto go mislam i za Novak,moshne losh govor na teloto,glumi neshto,go nema toj kiler instinkt,igra kolku shto treba,ne e agresiven,ceka greshki,so povremeni blesoci,se ostava na riternot.Dali mu e toa strategija,dali tolku moze vo momentot,ama ne me gree bash,utre Siner ne e bez shansi,ako odigra kako vcera.A ako si tolku siguren vo igrata na Rafa na trevata na Wimby,ajde opklada oti Friz ke go mlati 3:1
Не викам дека не си во право, асполутно може.Slusaj te me utre moze i Fritz da mu pravi problem na Rafa
Ako sega ispadne Nole, Rafa ima da umre na teren so Fritz ako treba ama nema da izgubi.Slusaj te me utre moze i Fritz da mu pravi problem na Rafa
Ova za Novak e pickin dim,od sto se se nema vrakano ke go zgazi sega.Не викам дека не си во право, асполутно може.
Ама мислам дека Рафа ќе е крвнички спремен поради поразот у Индиан Велс(каде што ќе му земеше сет со пукнато ребро), така да ја очекувам 3-1 за Рафа.
ИДЕ ЈАНИК НА 2-0. Е ова ако го сврти Новак не знам..
Зошо најмизерен? Изглеа вака ко тебе размислуваат тие што уште се палат на Агаси Сампрас ерата , па викале дека е ужасен тенисот кога губеле двајцава од помлади играчи.Вака така си лапна сет Новак, сега цел притисок е на Синер. Може да му се случи бродолом како лани на Циципас во финалето на Ролан Гарос и да не може да се врати во форма до крај на сезоната.
Јас уште се надевам на финале Новак - Рафа, ако испаднат двајцата ова ќе биде најмизерниот Вимблдон.