ATP тенис - општа дискусија

Член од
23 јуни 2008
Мислења
2.007
Поени од реакции
1.306
Не знам зошто го поставуваш прашањево кога се знае дека ќе е Ван де Заншлуп.
po dosega videnoto od Nadal pred mecot so Zandsulp,ne znam shto e cudno vo mojata izjava.Pa i denes so Zandsulp,Nadal go imashe najlesniot test do sega na Wimby.Zandsculp prvite dva seta beshe na celendzer level,sam sebe se ubijal.Btw,istoto go mislam i za Novak,moshne losh govor na teloto,glumi neshto,go nema toj kiler instinkt,igra kolku shto treba,ne e agresiven,ceka greshki,so povremeni blesoci,se ostava na riternot.Dali mu e toa strategija,dali tolku moze vo momentot,ama ne me gree bash,utre Siner ne e bez shansi,ako odigra kako vcera.A ako si tolku siguren vo igrata na Rafa na trevata na Wimby,ajde opklada oti Friz ke go mlati 3:1

Член од
23 август 2010
Мислења
39.948
Поени од реакции
116.492
po dosega videnoto od Nadal pred mecot so Zandsulp,ne znam shto e cudno vo mojata izjava.Pa i denes so Zandsulp,Nadal go imashe najlesniot test do sega na Wimby.Zandsculp prvite dva seta beshe na celendzer level,sam sebe se ubijal.Btw,istoto go mislam i za Novak,moshne losh govor na teloto,glumi neshto,go nema toj kiler instinkt,igra kolku shto treba,ne e agresiven,ceka greshki,so povremeni blesoci,se ostava na riternot.Dali mu e toa strategija,dali tolku moze vo momentot,ama ne me gree bash,utre Siner ne e bez shansi,ako odigra kako vcera.A ako si tolku siguren vo igrata na Rafa na trevata na Wimby,ajde opklada oti Friz ke go mlati 3:1
Не е стварта дали сум ја убеден или не, него дека ти сигурно тврдиш оти Фриц добива. Малце потценувачки али ти си знаеш. Инаку може да изгуби Рафа од Фриц, топ игра Тејлор.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Auu Sinner bravo, maski go zema setot posle izguben gejm

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.735
Поени од реакции
2.824
Slusaj te me utre moze i Fritz da mu pravi problem na Rafa
Не викам дека не си во право, асполутно може.
Ама мислам дека Рафа ќе е крвнички спремен поради поразот у Индиан Велс(каде што ќе му земеше сет со пукнато ребро), така да ја очекувам 3-1 за Рафа.
ИДЕ ЈАНИК НА 2-0. Е ова ако го сврти Новак не знам..

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.873
Не го гледам мечот, повреден е Ноле нешто?

B

BigMac

Гостин
Не викам дека не си во право, асполутно може.
Ама мислам дека Рафа ќе е крвнички спремен поради поразот у Индиан Велс(каде што ќе му земеше сет со пукнато ребро), така да ја очекувам 3-1 за Рафа.
ИДЕ ЈАНИК НА 2-0. Е ова ако го сврти Новак не знам..
Ova za Novak e pickin dim,od sto se se nema vrakano ke go zgazi sega.
Moze da se proba vo zivo na 3.2 kvota

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Новак е очаен, не знае кај тера. А како почна со брејк и брејк топка за 5-1, мислев дека ќе го измете теренот со него. Од тогаш, едноставно не престанува да тоне.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Вака така си лапна сет Новак, сега цел притисок е на Синер. Може да му се случи бродолом како лани на Циципас во финалето на Ролан Гарос и да не може да се врати во форма до крај на сезоната.

Јас уште се надевам на финале Новак - Рафа, ако испаднат двајцата ова ќе биде најмизерниот Вимблдон.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Јас мислам дека 99% добива Новак.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.409
Поени од реакции
5.086
Вака така си лапна сет Новак, сега цел притисок е на Синер. Може да му се случи бродолом како лани на Циципас во финалето на Ролан Гарос и да не може да се врати во форма до крај на сезоната.

Јас уште се надевам на финале Новак - Рафа, ако испаднат двајцата ова ќе биде најмизерниот Вимблдон.
Зошо најмизерен? Изглеа вака ко тебе размислуваат тие што уште се палат на Агаси Сампрас ерата , па викале дека е ужасен тенисот кога губеле двајцава од помлади играчи.
Киргиос , Синер ,Фриц играат на високо ниво и сосема заслужено се тука. Да беа Пер , Нишиока , Даниел и Беранкис останати , е тогаш стварно најмизерен.

Kajgana Shop

На врв Bottom