Револтот на Ламбе Алабаковски, Je suis Lambe Alabakovski

Ф

Флеш

Гостин
Факт №1: Секој 6ти Македонец се изјаснил како Бугарин, за пари. Секој 10ти веќе има пасош одосно дел од бугарската нација официално
Ви влеговме внатре ...... Успешна мисија ..... Следно, албански модел у Бугарија за поголеми права ....

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Факт №1: Секој 6ти Македонец се изјаснил како Бугарин, за пари. Секој 10ти веќе има пасош одосно дел од бугарската нација официално.
Факт №2: Го сменивте вашето знаме.
Факт №3: Го сменивте името на вашата земја
Факт №4: Чекате и се молите да ве примат во сојуз со другите европски земји и веројатно последен ќе влезете, ако воопшто влезете. Којзнае од што друго ќе се откажете освен нација, знаме, име...

Кои се аутсајдерите на Европа (не на Балканот) процени сам...
Многу ме интересира што сурат си. Ваков калап ко тебе ретко се раѓа.

Душо продадена.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Терорист е, да не се преправаме залудно, се кладам со глава дека во својот компјутер има вакви песни .

Член од
6 мај 2021
Мислења
705
Поени од реакции
1.290
Ќе има судење за случајов со Ламбе или останува така како што е само со одземен пасош ? Ни малку не се разбирам во вакви работи...
Го поддржуувам за тоа што го направи, а направи нешто што многу сакаа да го направат ама немаа храброст.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.225
Ќе има судење за случајов со Ламбе или останува така како што е само со одземен пасош ? Ни малку не се разбирам во вакви работи...
Го поддржуувам за тоа што го направи, а направи нешто што многу сакаа да го направат ама немаа храброст.
Зошто би му го одзеле пасошот, ако не е за да се осигураат дека нема да избега за судењето?

Ф

Флеш

Гостин
Надвор од темата, и заболе ме стапот, туку кажи ми што го прави претседателот на ВМРО, македонецот од Ново Село, Штипско, Бугарски фашист?
Лепото,уште чекам дали сакаш ревизија на ова,Закон за заштита на нацијата — ЗЗН ?! Иначе ваш бугарски закон е :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :popce: :sramezliv:
Автоматски споено мислење:

Веројатно ќе пласне .Владава наиде на гнев кај народов,башка сеа и со францускиот предлог,че избегуваат негативни случки заради страв од јавна критика

Член од
30 октомври 2021
Мислења
1.655
Поени од реакции
3.890
Конечно Ламбе доживеа да биде super star. :D

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.194
Поени од реакции
7.890
Abe partal.
Detevo ima MADINA i praj toa shto naumil.
A i na negovite koncerti si e Star, polni se.

A Ti?
Partal neviden.Ljubomoren, Zavidzija i se sitish na tujga maka.
Ti ne mozis ni doma Star da bidish, pa zatoa ovde kvicish

Последно уредено:

Щипянецъ

македонски Бугарин
Член од
21 декември 2011
Мислења
1.660
Поени од реакции
735
Конечно Ламбе доживеа да биде super star. :D
Очигледно сака да му ја доделат најтешката казна - 5 години, бидејќи ова веќе очигледно е расизам. Не гледам каење за злосторството што го направил, напротив. Ова треба да се земе предвид пред судот. Утре ќе убие некој Бугарин или ќе му ја запали колата или куќата, затоа што мрази Бугари.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Очигледно сака да му ја доделат најтешката казна - 5 години, бидејќи ова веќе очигледно е расизам. Не гледам каење за злосторството што го направил, напротив. Ова треба да се земе предвид пред судот. Утре ќе убие некој Бугарин или ќе му ја запали колата или куќата, затоа што мрази Бугари.
Викаш вие бугарите посебна раса сте?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.237
Поени од реакции
23.792
Po taa tvoja logika, vas treba drzavata da vi se ukini i site da bidite deportirani vo nekoj logori, rastrkani niz svetot, eden na sloboda da ne ostani kako edna od najgenocidnite drzavi i narodi vo ponovata istorija.
Zborot bugar da se zapisi kako sinonim za genocid, vo smisla nesto kako Hitler gi bugarizirase Evreite vo Ausvic :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom