Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Од бундес лигата и од националниот дрес му гледав јас.

lea.png

nat.png

Ме чуди дури зошто би купувале ваков фудбалер? За замена океј, ама за да игра со Дуки малку сум скептик.

Од бундес лигата и од националниот дрес му гледав јас.

Прегледај го приврзокот 335996

Прегледај го приврзокот 335998

Ме чуди дури зошто би купувале ваков фудбалер? За замена океј, ама за да игра со Дуки малку сум скептик.

Човеков игра лев страничен бек.

Освен за понижување и иживљавање, за што друго го користиш форумот?

Еве на пример, да ти укажам нешто што не знаеш, а коментираш за истото.

Не ти се допаѓала статистиката, не си бил нешто запознаен со играчот, ама си бил против него.
А немаш претстава дека Костиќ не е напаѓач и затоа има таква статисика (многумина напаѓачи и да му подзавидат дури).

Србинот за тие пари е одлично решение за Јувентус, нема промашување. Во Италија ќе игра нешто налик Перишиќ. Не може Јувентус од него да има штета.

jYkn3BM.gif

Господинот Момблано е gift that keeps on giving :backa:

Како му се изнасмеа едниот :pos:

Иначе за овој искривениов у фаца, уште жена му не го пушта...

:cenzura:
Автоматски споено мислење:

Очај. Управа со мадиња на надувување…

Да беа со мудиња одамна ќе го откачеа, ќе му дадеа рок до тој и тој ден да даде одговор, ако не се изјасни до тогаш фала чао пријатно, бараме друга алтернатива.
А и овој стаорецов, очигледно е дека не му се иди во Италија, чека понуда од Бенфика или Барса, првиве денес кажаа дека не се заинтересирани за него, додека вториве немаат вода во очи, а не пак договор да му понудат. И сега ќе се вади на фамилијата, жими куров...некој да ти нуди 7-8 милиони годишно, а ти да ја чекаш прво жена ти да ја прашаш дали и одговара значи еве незнам... Рабио за оженети луѓе

Каков Конте ахх беее... Само Зизуу и по можност уште утре.

Убедливо најјак лик ми е Момблано, види му сурат му се смеат а и он се смее знае дека јаде гомна[emoji23]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom