Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Државата/институциите требаше да реагираат, Самсоненко мораше и требаше да го јаде за тоа што му го направи на РК/ФК Вардар, и не само Самсоненко и на времето Брацо, Томовски и останата багра што дрпаа од ФК Вардар.Лани без внесени средства а МИхајло бил свесен дека до крај на сезона требало да се внесе и другиот дел и сега носиме играчи а не сме платиле долг значи голема наивност.Ако се слуи ова толку од Вардар со ова се губи рејтингот на клубот а и домашно не се освојува со домашни играчи.Крај на една убава приказна.Пм да ебам и на политичари и на руси и на михајловисти и се.Вардар е икона самс нормално одигра така мрлаво заради политика и го повлече клубот кон дното но тука некој мораше да реагира.Даваат пари за магариња не можеа еден спонзор за Вардар да најдат.
Нема врска за Вардар,но треба да се санкционира од ехф,несватливо е претседател на федерација да оформи клуб...Каква врска има РК Алкалоид и РФМ со тоа што РК Вардар должи пари на сите страни?
Дозволено е едноставно. Михајло беше прв човек на РК Вардар и во исто време претседател на РФМ, и тоа во два наврати ако не се лажам.Нема врска за Вардар,но треба да се санкционира од ехф,несватливо е претседател на федерација да оформи клуб...
ЕХФ повторно барал гарнација, но сега од уште повисока сума, за која рокот за плаќање бил 15 јуни. Вардар ги уплатил бараните средства, иако со неколкудневно задоцнување, сепак од ЕХФ немало знаци на добра волја.
Ако навистина е така тогаш ЕХФ е тешка мафија
Михајло е некаде од 80тите во ракометот. И мене ми е сомнително дека он ќе остави така, поготово зошто он има многу врски во ЕХФ и не баш некоја занемарлива фигура.Михајло е повеќе од 20 години во играва, ваљда знае по нешто. Верувам дека ќе средиме и ќе играме во лш. Сепак и во интерес на ехф е да се реши проблемот, не сме некој треторазреден клуб па да не откачат така.
Да се надеваме дека ќе биде некој компромис во пет за дванесет како што беше минатата година.Михајло е некаде од 80тите во ракометот. И мене ми е сомнително дека он ќе остави така, поготово зошто он има многу врски во ЕХФ и не баш некоја занемарлива фигура.