Фан клуб - РК Вардар

Крис Нкангуа ака Свежио :D
Автоматски споено мислење:

Да одбележиме дека некогашното десно крило на Вардар, Јан Собол, кој беше важен фактор во освојувањето на првата СЕХА лига, ставил крај на кариера на 38 години :D
Се прашувам што ли прави другиот чех кој играше во Вардар. Резничек играч со топ шут, кој едвај одеше по теренот :D
Резничек во Цирих се вртеше последно, со Поповски беа соиграчи.
Солиден бек беше Резничек, заедно со Рогановиќ и Борко Џорџевиќ, плус Марковиќ и Вугринец едни од најдобрите леваци кои играле во Суперлигата тие години.

Се прашувам што ли прави другиот чех кој играше во Вардар. Резничек играч со топ шут, кој едвај одеше по теренот :D
Се сеќавам, после секој тренинг и секоја утакмица редовен беше во Лесковац, затоа и едвај одеше по терен :D :D

Крис Нкангуа ака Свежио :D
Автоматски споено мислење:

Да одбележиме дека некогашното десно крило на Вардар, Јан Собол, кој беше важен фактор во освојувањето на првата СЕХА лига, ставил крај на кариера на 38 години :D
Toa ne se prašue. Reklamira šamponi za kosa.

Турнир на кадетски екипи (од кои 6 од 8 се македонски) и во финале ти играат единствените два тима надвор од Македонија. :facepalm: :sick:
Ова со други зборови се вика reality check

Ана Стојков и маж и, двајцата вработени во врв на управа кај нас, во Келн и со стори HajraVeszprem… на други места, за вакви работи откази летаат… Како се испопикаа најнеспособните не ми е јасно …

Ана Стојков и маж и, двајцата вработени во врв на управа кај нас, во Келн и со стори HajraVeszprem… на други места, за вакви работи откази летаат… Како се испопикаа најнеспособните не ми е јасно …
Веспрем е втор Вардар затоа навиваат.

Vesprhehehem rodeni luzeri sa

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Гулашиве ни земаа играчи, тренери, физиотерапевти, имаат буџет, 3 топ постави, имаат се, само едно не - срцето Вардарско. Затоа :kuracc: титула.
А богме и публика ко нашава им фали...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Гуска!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom