- Член од
- 18 мај 2022
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 30
Drugovi, ja Mislim da vaama kolektivno svima organizujem jedan bus I to Samo u jednom pravcu, do psihijatrije u Demir Hisaru ili Negorskim Banjima. Jel vas nije sramota samih od sebe da sebe zovete navijacima, a svi zajedno na forumu nemate 20 godina navijackog stazha, cast izuzetcima ali po to shto se pishe moze se lagano zakluciti da tu ukupno ima 5 navijacha na foruma. Biti navijac, u prevodu znaci da ides na tribinu dok ne stignesh da ides na groblje.Pojela me je tudja sramota od ovoga shto citam, ovi su postali avangarda sa 6 godina navijackog stazha,zbog toga shto su izmislili toplu vodu, unikatne transparente, koreografije I zbog takozvanog samofinansiranja..snimili dokumentarac, a momentalno jedu semenke I daju aplauz Kao u teatru I to na svojih 28-33 godine vozrasti . Josh u startu se vidi da ste vi daleko od ultrasa I navijacha jer jedini nacin da se grupa samofinansira je ilegalan (prodaja droge, iznude, reket, I tako dalje sve Sto spada u kriminal ), tako da smanjite dozivljaj I nemoj da pricate bajke prodali SMO 600 majice puta 400 dinara,dobro ovaj decko Sto je ovo napisao vidi se da je navijanje ucio na YouTube, a ne na tribinu, shto mozemo zakluciti po njegovom komentaru u stilu dozivio Sam da jedan put odem u Bitolji I sad mi je dosta navijanja, proshao Sam sve shto je moglo Definicija navijacha I navijanja je mnogo prosta I jednostavna, a to je da ne postoji neshto na ovom svetu ukljucujuci to shto CES da se ozenish, da vodish decu u shkolu, shto CES mozda namjeshten zavrsiti na robiju, shto mozda nikada neces moci naci posao, a da ne pricam te prvodelenske price pritisak od strane politickih partija na grupu. Pravi ultras CE se sa svojih 50 godina vozrasti uvek isto osecati Kao kad Je prvi put otisao na tekmu ili gostovanje. Navijanje je nauka, a ne modni fazon I terapija za leciti svoje komplekse,I glumiti mangupa dok ti ne postane jasno da si pogreshio smer I zivio lazhan zivot. U sve ove nebuloze shto su se ispisali na zadnje stranice jedino je dobro shto cete ovde leciti komplekse I demonstrirati Vash mangupluk dok traje letna pauza.