- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 1.538
Нема потреба од иронија, во право е човекот. Кога веќе ги копирате Гробари, препејте некоја по мелодична песна.Еве сега една прам во три осмини такт , океј ли е ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема потреба од иронија, во право е човекот. Кога веќе ги копирате Гробари, препејте некоја по мелодична песна.Еве сега една прам во три осмини такт , океј ли е ?
Сини јарко сунце са Косова .. можи ли ?Нема потреба од иронија, во право е човекот. Кога веќе ги копирате Гробари, препејте некоја по мелодична песна.
Какво размислување, браво царе. Да не постоевте ќе требаше човек да ве измисли.Добро е комити гледат КК Пелистер, браво деца ни значи ова![]()
Комити за разлика од вас сме вистински ултраси имаме навивачка култура и гледаме се и сешто поврзаноДобро е комити гледат КК Пелистер, браво деца ни значи ова![]()
Кажи дека сте и најубај и дека секоја среда глава миете а и секоја недела се “бањате”. Умре ѓупката шо ве фалеше . Добар си изгледа цела утакмица на КК Пелистер , доволно зборува ова. Никогаш ама баш никогаш не би гледал yt стреам вардар-МЗТ.Комити за разлика од вас сме вистински ултраси имаме навивачка култура и гледаме се и сешто поврзано
Додека вие сте група сељаци шо се собираат само за против Скопје да урлаат
За друго врска немате, кажува фактот што една песна немате...
Иначе зашо топлинка дека по дома си носиш???
Како што знам имаше пишано негде дека не си дел од навивачка група повеќе, па ако е така имам едно прашање до тебе, нели имаш некое друго хоби освен да се бламираш на форумов?Сини јарко сунце са Косова .. можи ли ?
Немам ,форумот ми е живототКако што знам имаше пишано негде дека не си дел од навивачка група повеќе, па ако е така имам едно прашање до тебе, нели имаш некое друго хоби освен да се бламираш на форумов?
Ти си друже ненормаленКажи дека сте и најубај и дека секоја среда глава миете а и секоја недела се “бањате”. Умре ѓупката шо ве фалеше . Добар си изгледа цела утакмица на КК Пелистер , доволно зборува ова. Никогаш ама баш никогаш не би гледал yt стреам вардар-МЗТ.
Чкембаро обична група у од ултрас немат али искрено не сум од скопје ама скопјани имат најразработена ултрас култураЦела сала го поздрави антич предавнико.
АНТИЧ ПИЧКО ДА ТИ ЕБАМ СЕ! (како и проклети да се предавниците, никогаш северна итн)
Вие со јадењето гомна до кај сте во врска со ЧКЕМБАРИ и МАКЕДОНИЈА?
Со иронијава само потврдуваш дека делот со песни ви е тиња.Немам ,форумот ми е животот
п.с.Незнам кој се бламира , јас или жирито од фолк фест Валандово...
Ќе забораев и антич беше поздравен со кфм мафија, знајме сите зошто...Цела сала го поздрави антич предавнико.
АНТИЧ ПИЧКО ДА ТИ ЕБАМ СЕ! (како и проклети да се предавниците, никогаш северна итн)
Вие со јадењето гомна до кај сте во врска со ЧКЕМБАРИ и МАКЕДОНИЈА?