Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Еве сега една прам во три осмини такт , океј ли е ?
Нема потреба од иронија, во право е човекот. Кога веќе ги копирате Гробари, препејте некоја по мелодична песна.

Како вчера да беше кога Работнички имаа 14 титули МЗТ 0 и имаше легендарен графит на рузвелтова 15-0 требење :)))
Во последните 10 години 9 титули, ДОМИНАЦИЈА!
Повеќе од успешна сезона, се надевам и ФА летово ќе изработи добро и од следна сезона ќе се вратат уште подобри од оваа. Поздрав
IMG-4bf0aa847c8a9ed694de3743a3f4c180-V.jpg

Добро е комити гледат КК Пелистер, браво деца ни значи ова :D
Какво размислување, браво царе. Да не постоевте ќе требаше човек да ве измисли.

Добро е комити гледат КК Пелистер, браво деца ни значи ова :D
Комити за разлика од вас сме вистински ултраси имаме навивачка култура и гледаме се и сешто поврзано
Додека вие сте група сељаци шо се собираат само за против Скопје да урлаат
За друго врска немате, кажува фактот што една песна немате...
Иначе зашо топлинка дека по дома си носиш???

Комити за разлика од вас сме вистински ултраси имаме навивачка култура и гледаме се и сешто поврзано
Додека вие сте група сељаци шо се собираат само за против Скопје да урлаат
За друго врска немате, кажува фактот што една песна немате...
Иначе зашо топлинка дека по дома си носиш???
Кажи дека сте и најубај и дека секоја среда глава миете а и секоја недела се “бањате”. Умре ѓупката шо ве фалеше . Добар си изгледа цела утакмица на КК Пелистер , доволно зборува ова. Никогаш ама баш никогаш не би гледал yt стреам вардар-МЗТ.
Има жар дете во тебе ако не се одкажиш од навивање до првата женска можи ќе биди навивач од тебе.

Сини јарко сунце са Косова .. можи ли ?
Како што знам имаше пишано негде дека не си дел од навивачка група повеќе, па ако е така имам едно прашање до тебе, нели имаш некое друго хоби освен да се бламираш на форумов?

Цела сала го поздрави антич предавнико.
АНТИЧ ПИЧКО ДА ТИ ЕБАМ СЕ! (како и проклети да се предавниците, никогаш северна итн)
Вие со јадењето гомна до кај сте во врска со ЧКЕМБАРИ и МАКЕДОНИЈА?

Како што знам имаше пишано негде дека не си дел од навивачка група повеќе, па ако е така имам едно прашање до тебе, нели имаш некое друго хоби освен да се бламираш на форумов?
Немам ,форумот ми е животот
п.с.Незнам кој се бламира , јас или жирито од фолк фест Валандово...

Кажи дека сте и најубај и дека секоја среда глава миете а и секоја недела се “бањате”. Умре ѓупката шо ве фалеше . Добар си изгледа цела утакмица на КК Пелистер , доволно зборува ова. Никогаш ама баш никогаш не би гледал yt стреам вардар-МЗТ.
Ти си друже ненормален
Каде гледаш дека ги фалам комити?
Ти праша зашто гледаме пелистер јас ти одговорив
Јас немам ништо против битола и чкембари за разлика од твојов комплекс спрема Ск,
Само ви дадов предлог како да се подобрите за доброто на мактифо сцената, нели е за тоа форумов или за што е?
Дали ти би гледал вардар мзт кур ме боли
И жити се не изигравај смешен не си

АНТИЧ ПИЧКО ДА ТИ ЕБАМ СЕ! (како и проклети да се предавниците, никогаш северна итн)
Чкембаро обична група у од ултрас немат али искрено не сум од скопје ама скопјани имат најразработена ултрас култура

Оваа утакмица беше последна за сезона 21/22 завршени се сите спортови,следуваат два месеци пауза и враќање на трибините.Поздрав голем и поуспешна 22/23 на навивачки план.Се гледаме од август.

Ќе забораев и антич беше поздравен со кфм мафија, знајме сите зошто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom