Подобро пиче, него ли мазохист, штом поддржуваш мерки од кои ти се намалува животниот стандард.Тензии нешто во Русија, а? Ќутите пичиња.
Во темата за цени на горивата исплачи се, тука курчи се
Подобро пиче, него ли мазохист, штом поддржуваш мерки од кои ти се намалува животниот стандард.Тензии нешто во Русија, а? Ќутите пичиња.
да, но нема никаков доказ околу тоа. Некој новинар од Sun имал преголема инспирација утрово па начкрабал научно фантастична приказна. И некој од екипата на Ефтов го превел тоа и го претставува како бомбастична вест. Малце треба да филтрираш информациите од каде и како ги примаш.Пакуј куфери и иди у Русија, марш да не гледам у Европа.
Повеќе од 3 месеци имаш војна и сеуште не се дојдени до целта, санкциите ги удрија по глава, немаат помош од никого... зошто да не би се створило нервоза кај дедо Путин?
Извини брат, од сеа натаму ќе читам само руски медиуми. Фала за советот.да, но нема никаков доказ околу тоа. Некој новинар од Sun имал преголема инспирација утрово па начкрабал научно фантастична приказна. И некој од екипата на Ефтов го превел тоа и го претставува како бомбастична вест. Малце треба да филтрираш информациите од каде и како ги примаш.
Васко го гледам само кога има саглам гостин, а неговите „анализи„ се збирштина од неповрзани информации и целосно се небитни и неинтересни...не знам дали да се смеам или плачам на статијава од Васко...
Aj sega i ti. So Rusija poslednive meseci fino lepo si gi izbrkavme diplomatite pa sega letot bil problemot. I na Lavrov mu bese jasno deka ke dojde do ova ali sepak mal test za da vidi kako stojat rabotite.Што се однесува до блокадата кон летот од Лавров, нашите „водачи„ имаа избор, а тоа е следењето на својот/државниот/народниот интерес. Но, ќурката самиот призна дека е послушен и дека се води по директива од ОТАН а не по државниот интерес...
Замерувањето со РФ не го сметам за државен интерес.
Ako odime po toa najdobri se kurvite. Pravat sve za da im raste zivotniot standard. Inace Makedonija apsolutno ne moze da smeni nesto vo situacijata so skapite energensi.Подобро пиче, него ли мазохист, штом поддржуваш мерки од кои ти се намалува животниот стандард.
Во темата за цени на горивата исплачи се, тука курчи се
Односот од „северниве„ кон РФ е малоумен, небитно дали позиционер или опозиционер се сретнале со рускиот преставник/дипломат во Шкуп и му го плеснале у фаца ставот дека „севернава„ вукојебина била саде кон ОТАН и ЕУ насочена...Aj sega i ti. So Rusija poslednive meseci fino lepo si gi izbrkavme diplomatite pa sega letot bil problemot. I na Lavrov mu bese jasno deka ke dojde do ova ali sepak mal test za da vidi kako stojat rabotite.
Автоматски споено мислење:
Ako odime po toa najdobri se kurvite. Pravat sve za da im raste zivotniot standard. Inace Makedonija apsolutno ne moze da smeni nesto vo situacijata so skapite energensi.
Стари, не го тупи, кај неписмен, па уште и врска да се немало оти се најдобри.Ako odime po toa najdobri se kurvite. Pravat sve za da im raste zivotniot standard.
Какви санкции ги удриле по глава бе, само од нафта и гас за годинава се на пат да инкасираат преку 300 милијарди евра, повеќе од 60 милијарди екстра одколку минатата година. Плус цените на металите, најразлични суровини, житарици се исто така дигнати во небо и на нив исто така ќе направат уште толкав профит. Притоа западњаците си ги изгубија бизнисите во Русија и извозот накај Русија им е спаднат практично на нула.Пакуј куфери и иди у Русија, марш да не гледам у Европа.
Повеќе од 3 месеци имаш војна и сеуште не се дојдени до целта, санкциите ги удрија по глава, немаат помош од никого... зошто да не би се створило нервоза кај дедо Путин?
Ne znam, podobro gi razbiras tie raboti.Стари, не го тупи, кај неписмен, па уште и врска да се немало оти се најдобри.
Курвите се најдобри трговци. Робата што ти ја продаваат останува кај нив, ем парите ти ги земаат.
Трагично е што еве вакви таленти уште го читаат.не знам дали да се смеам или плачам на статијава од Васко...
Можеш да пишеш што сакаш, и никој не ти зема за грев, ама најглупа можна работа што можеш да ја помислиш, и јавно да ја искажеш како мисла, е дека Путин ќе падне, револуција во Русија и слично, плус згора на тоа дека таква работа би донела позитивни промени. Мислев дека нема до толку одлепени од реалноста кои вака размислуваат.Тензии нешто во Русија, а? Ќутите пичиња.
Специјална операција за декауризација на исконските арнаутски територии узурпирани од шкавељотЛетонија одлучила дека веќе нема во школите децата да учат на руски јазик и само на нивниот јазик. Скоро 25% од популацијата се Руси, што мислете ние вака да направиме што ќе ни се случеше?