Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.974
Поени од реакции
23.159
За Нуњез и Нкунку не се сложвам. Нуњез е профил на играч каков што ни треба. Нкунку е крајно недефиниран играч. Добар е како десетка, крило, ама никако не е профил на играч што ни треба за таа позиција. Тоа ќе дојде исто како што правеа егзибиции со Марсијал и Рашфорд на шпиц. Секако дека би сакал да го земат, ама не на сметка да не се земи класичен шпиц.

А за жал, доколку го издуваат со Нуњез, мислам дека ќе треснат пари на Нкунку.
Се е тоа во ред,различни играчи се го разбирам и јас тоа.Ама друг избор за напаѓач и немаме осве оние двајца.Јас стварно мислам дека и Јунајтед незнае што сака ниту скаути имаме ниту преговарачи.Едноставно Кажано клубот незнае кај тера.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366

@Besancon90 Царе чим Романо пишува и скаусери се вклучиле штом е така брзо ќе се знае за Нуњез они не губат по месец за трансфер. Во следните 48 часа би требали да се знае кај ќе оди Нуњез.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.594
Штета, ако се замешаат ќе оди во Ливерпул според мене.

Ричарлисон ќе ни остани последна опција како што стојат работите.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366
Штета, ако се замешаат ќе оди во Ливерпул според мене.

Ричарлисон ќе ни остани последна опција како што стојат работите.
По би одел за Нкунку или Скамака такво копиле не ни сакал во тимот.
Посебно кога слични играчи како него конечно изритавме од клубот.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
По би одел за Нкунку или Скамака такво копиле не ни сакал во тимот.
Посебно кога слични играчи како него конечно изритавме од клубот.
И мене не ми е по ќеф Ричарлисон, ништо посебно, плус исто не е шпиц, ама после неколкукратното мочање по Ливерпул и Карагер последните недели, и цела омраза која ја има кон нив, му станав фан. Ако ништо друго, ќе дава 200% на терен. :lolzz:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366
И мене не ми е по ќеф Ричарлисон, ништо посебно, плус исто не е шпиц, ама после неколкукратното мочање по Ливерпул и Карагер последните недели, и цела омраза која ја има кон нив, му станав фан. Ако ништо друго, ќе дава 200% на терен. :lolzz:
Ќе дава 200 % против скаусери вака ќе игра кога ќе му текне.
Автоматски споено мислење:

Спарси се распрашувале за Раш мењај одма Сон за Раш глава за глава. :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.594
Ако го испуштиме и Нуњез, тие се напаѓачите објективно. Нкунку е недефиниран и ќе бара Лајпциг вртоглава сума. Скамака прашање ќе биде колку е ПЛ материјал. Ричарлисон не е константен ако сме објективни, но за пристојна сума може да се ували и да се надополнува со Роналдо оваа сезона. Ќе почнат после да не врзуваат и со Дејвид од Лил, а искрено ако има некоја можност до 50м немам против да се оди и по Абрахам од Рома.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366
Ако го испуштиме и Нуњез, тие се напаѓачите објективно. Нкунку е недефиниран и ќе бара Лајпциг вртоглава сума. Скамака прашање ќе биде колку е ПЛ материјал. Ричарлисон не е константен ако сме објективни, но за пристојна сума може да се ували и да се надополнува со Роналдо оваа сезона. Ќе почнат после да не врзуваат и со Дејвид од Лил, а искрено ако има некоја можност до 50м немам против да се оди и по Абрахам од Рома.
По би одел по Боумен ма да он неигра шпиц.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Па Абрахам е по трапав и од Велбек...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366
Нашиве пред 4 недели беа во контакт со Бенфика. ливерпул ке го договорат за еден ден.
И после имало промени во управата нови луѓе исти дрва како преходните.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.914
Искрено, 100 милиони се многу пари за играчов. Можеби ке биде вистински хит, или ке биде Енди Керол. Мислев дека нашиве ке дадат 50+20 во бонуси, па до некаде и ми беше прифатлив ризик. Бенфика ке одерат некого за играчов со начинот на кој ги играат медиумиве.

Ова со ставање на приоритет на играч од средина кој не е сигурен дека сака да дојде да биде прв потпишан играч ке искомплицира цел трансфер период.

Очекувам сега да се интезивираат шпекулациите околу Нкунку или Антони од Ајакс.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Искрено, 100 милиони се многу пари за играчов. Можеби ке биде вистински хит, или ке биде Енди Керол. Мислев дека нашиве ке дадат 50+20 во бонуси, па до некаде и ми беше прифатлив ризик. Бенфика ке одерат некого за играчов со начинот на кој ги играат медиумиве.

Ова со ставање на приоритет на играч од средина кој не е сигурен дека сака да дојде да биде прв потпишан играч ке искомплицира цел трансфер период.

Очекувам сега да се интезивираат шпекулациите околу Нкунку или Антони од Ајакс.
Еве, чекаа цел месец, отиде цената во плафон, а можеа да го завршат за околу 70, 75 милиони со бонуси доколку реагираа брзо уште пред две недели. Нека си ебат мајката, неписмени дебили. Нека се влечат со Де Јонг копукот уште некоја недела. Со овој аматеризам ми се одмили сезоната уште непочната.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366

Имаа доста време да се заврши трансферот и го усраа.
Автоматски споено мислење:

Еве, чекаа цел месец, отиде цената во плафон, а можеа да го завршат за околу 70, 75 милиони со бонуси доколку реагираа брзо уште пред две недели. Нека си ебат мајката, неписмени дебили. Нека се влечат со Де Јонг копукот уште некоја недела. Со овој аматеризам ми се одмили сезоната уште непочната.

Ако продолжат со вакво темпо и без Де јонг ќе останат и без Торес и без Тимбер.

Kajgana Shop

На врв Bottom