Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zatoa sto igraat 10 igraci plus golmanКако може клуб што ги има првите двајца играчи со најголема вредност во лигата да не биде шампион во првенството?
Им се тргаа на Милан, иначе ќе беаКако може клуб што ги има првите двајца играчи со најголема вредност во лигата да не биде шампион во првенството?
Добар е форсов ама ќе го изгорите брзо. Чувајте го и користете го умерено за да бидете интересни.Им се тргаа на Милан, иначе ќе беа![]()
Какви смешки има од другиве лиги...
![]()
Сеа @Hm_Hm ќе дојде и ќе ги одбрани сите овие играчи а со тоа директно омаловажувајќи ги нашите и срамнувајќи ја Серија А на ниво на полска Екстракласа.Има се утепав од смеење, Мусиала некој вредел повише од било кој играч од Серија А.
Да морал да ме утепа некој вчера или да кажем кј игра Мусијала, би бил мртов днска.
Белинман, Педри и Феран у топ 10
Санчо, Сака и Јошло Гвардиол поскупи од Леао и Барела
Иначе, Локатели 10мил вреди повише од Тонали според овие, што сакаш појќе
Сеа @Hm_Hm ќе дојде и ќе ги одбрани сите овие играчи а со тоа директно омаловажувајќи ги нашите и срамнувајќи ја Серија А на ниво на полска Екстракласа.
Лесно е за нашите, ќе ги смениме Лаутаро и Барела со Леао и Тонали и спремни сме.Расчистете вие првин меѓу себе, кој колку вреди во Серија А, дали и за нашите се реални бројките.![]()