Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
dying-monkey-dying.gif

Скроз тачно, гледај играчов седнува на гз, не се ни труди да блокира, а голманов очигледно го пушта голот, оној шут класа голман ко овој го брани

79a2e0b0fda252389afac732aa3a298cc9b18da1.gifv
Се тргаа бе, глеј го ко брзи воз им иде

Се тргаа бе, глеј го ко брзи воз им иде

Жиру брзиот, гледај стварно 5 играча околу него од плаво црниов тим, посматраат само.
Оние од Сасуоло се потрудија да блокираат барем, и голманот одбрани нешто, овие ништо

Иначе Интер го освоиле скудетото у примавера
Хакан 3 титули Милан 1

Последно уредено:
Не знам дали во моментов вреди 50-60 милиони.

Нема добра сезона позади него, проблемите со повреди, а и следното лето ќе има само уште една година од договорот.

Овој трансфер рок им е најисплатлив за продавање, не е ни лоша опција некој клуб да ризикува со него, но 50-60 милиони ми делува премногу.

Без интерес од најголемите европски клубови, не верувам дека може да достигне таква цена, плус што ниту еден италијански клуб не ми изгледа подготвен за така голем трансфер, особено ризичен како Заниоло.

Очекувам помала сума, многу рати, можеби вклучен друг фудбалер, некој класичен италијански трансфер.

Единствено ако има вистина за Њукасал, тие се спремни да плаќаат повеќе.

Берлускони за Балотели. :D

"Prijatelji smo već druže vreme. Pitao sam ga, kroz smeh, da li želi da se vrati i igra ovde. Rekao je – sutra. Ali mi ne igramo sutra. Videćemo da li se uklapa u planove kluba. Snovi? Ja sam predsednik koji je osvajao najviše, moji snovi su se uvek ostvarivali”, samouvereno će Berluskoni.

Koga pocnuva novata sezona? Radi WC neli treba da bide porano?

Манчини нов циклус ќе почнува со Кристанте и Ачерби во прв тим. За греота.

Hmm, да не ги смеша мачињава...
Не, зошто во овие небулози веруваат само интерашите а ние останатите плачеме од нивните конспирации.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom