Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Миланче Шкринијар изјавил дека нема апсолутно никаква намера да си иде од Интер, сака да напраи кариера и да остави печат во клубот ко Хамшик во Наполи.

Едноставно дај му решение за стално, понуди му ги сите услови, изгради му споменик одма и у чвор врзи му капитенска лента, сите поволности овозможи му ги.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Кој го ебе Лукаку, не вреди да му се уструќаваат толку и да го поебат Дибала. Заклучи го Пауло а за чамугата ако се изнајде изводливо решение нека дојде ако не нека дреме на клупа у Челзи.
За коњот не вреди да се жртвува ниеден од играчите кои се спомнуваат дека би можеле да си отидат.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Со други зборови, ако некој од овие 4ца биде продаден тоа ќе биде насила изгуран трансфер од кинезите. Нека не кур замараат, 5-60 милиони евра може да се спечалат и од други излезни трансфери.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.794
Поени од реакции
115.765
More on Henrikh Mkhitaryan deal. He’s set to sign a two-year contract with Inter, he wanted Champions League football so he decided to refuse AS Roma proposal. ⚫ #Inter

Deal completed, medical tests and official statement pending. Here we go.

Честитки прво засилување.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Михтријан е одличен за ротација.
Да се изпазари уште некој као замена за Брозо и средината ќе биде сосем солидна.

Има многу најави за големи продажби од друга страна ама јас се уште верувам дека ДеФрај ќе биде единствениот жртвуван и мене тоа ми е ок иако не сум фан на продавање првотимци. Си заминуваат Ранокија, Видал, Санчез, Коларов и уште еден два тројца што значи некои од позајмица ќе мора да се вратат (Пирола, Агуме)

Друга добра вест за Интер е тоа што се шпекулира дека Заниоло ќе прави голем трансфер летово, а Интер има 15% од продажбата. Не знам само дали е од профитот или од целовкупната цена.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Лукаку се повредил, колку е сериозно ќе видиме утре. Screenshot_2022-06-03-22-14-11-040_com.facebook.katana.jpg

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Овој уште е кај вас бе? :unsure: Одигра некоја утакмица сезонава?
Мудата му се подуја од седење на клупа. Влезе два три пати на веќе решени утакмици, а дали допре топка не ми текнува.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Челзи е отворен за позајмица ама ако кошта 25 милиони.
Од друга страна заинтересирани се за некој од Шкринијар, Бастони или Лаутаро.

Нека им пишат фала ама не фала и пријатно. А на Лукаку у порака нека му пишат едно обично ништо збогатено со гомно емоџи.

Нека го затвараат Дибала и нека не кур замараат.

Од другите вести, Беланова од Каљари ќе се земе за ротација на бековски позиции.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
10.091
Челзи е отворен за позајмица ама ако кошта 25 милиони.
Од друга страна заинтересирани се за некој од Шкринијар, Бастони или Лаутаро.

Нека им пишат фала ама не фала и пријатно. А на Лукаку у порака нека му пишат едно обично ништо збогатено со гомно емоџи.

Нека го затвараат Дибала и нека не кур замараат.

Од другите вести, Беланова од Каљари ќе се земе за ротација на бековски позиции.
Најбитната вест ја пропушти: Постои можност Гаљардини да биде вклучен у трансферот на Бремер во Интер.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Најбитната вест ја пропушти: Постои можност Гаљардини да биде вклучен у трансферот на Бремер во Интер.
Ако успееме да го земеме Бремер, плус да го шутнеме Гаљардини, без притоа да ги изгубиме Гери и Шики има 3 дена да не се отрезнам.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Тоа со Гаљардини е супер вест, само да не донесат друго дрво како тој црнецот од Челзи.
Ова лето сме во ситуација да направиме конкурентен тим дури и за ЛШ без големи вложувања. Имаме навистина добар тим, грев е да се растура со продажба на клучни играчи. Само неколку нови имиња за кои и не треба голем влог, има толку добри прилики кои може да се искористат.
За мене идеално меркато, во рамки на можностите би било:
Лукаку, Дибала со Лаутаро + Сотиријано е и повеќе од доволно за нападот. Да се ослободат од Санчез, Џеко и Пинамонти ако има добра понуда.
Михтаријан е замена за Чалханоглу, и ако може да се земе Паредес или Де Пол (универзални играчи) се шпекулира за трампа со Кореа. Агоуме да покрива за недај боже и средината е комплетна. Или тој Арслани ако веќе толку се заинтересирани...
Госенс, Дармиан, Демфриз, и моја желба е Костич кој има уште година од договорот и нема да кошта многу.
Јас не би менувал во одбрана, ама ако доаѓа Бремер а замине Де Фрај и не е така лошо. Шкриниар и Бастони се недопирливи. Дамброзио е ок за клупа, па и Ди Марко... Место Ранокиа може и некој слободен играч.
Онана треба да биде наследник на Ханданович.

Заминуваат Весино, Коларов, Ранокиа, Видал. Да се извади некое евро на Сенси, Пинамонти Салседо, Лазаро, Гаљардини, Пирола и тоа голманчето во Монца. Ќе имаме помал ростер на играчи но повеќе квалитет.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Тоа со Гаљардини е супер вест, само да не донесат друго дрво како тој црнецот од Челзи.
Ова лето сме во ситуација да направиме конкурентен тим дури и за ЛШ без големи вложувања. Имаме навистина добар тим, грев е да се растура со продажба на клучни играчи. Само неколку нови имиња за кои и не треба голем влог, има толку добри прилики кои може да се искористат.
За мене идеално меркато, во рамки на можностите би било:
Лукаку, Дибала со Лаутаро + Сотиријано е и повеќе од доволно за нападот. Да се ослободат од Санчез, Џеко и Пинамонти ако има добра понуда.
Михтаријан е замена за Чалханоглу, и ако може да се земе Паредес или Де Пол (универзални играчи) се шпекулира за трампа со Кореа. Агоуме да покрива за недај боже и средината е комплетна. Или тој Арслани ако веќе толку се заинтересирани...
Госенс, Дармиан, Демфриз, и моја желба е Костич кој има уште година од договорот и нема да кошта многу.
Јас не би менувал во одбрана, ама ако доаѓа Бремер а замине Де Фрај и не е така лошо. Шкриниар и Бастони се недопирливи. Дамброзио е ок за клупа, па и Ди Марко... Место Ранокиа може и некој слободен играч.
Онана треба да биде наследник на Ханданович.

Заминуваат Весино, Коларов, Ранокиа, Видал. Да се извади некое евро на Сенси, Пинамонти Салседо, Лазаро, Гаљардини, Пирола и тоа голманчето во Монца. Ќе имаме помал ростер на играчи но повеќе квалитет.
Се сложувам со тебе, освен за Пинамонти.
Освен ако не се донесе добро име за на клупа јас не би го давал. Сосем коректна сезона има дечкото во Сериа А, за од клупа одличен би бил.
Со евентуално носење на Лукаку и Дибала, Пинамонти може да биде таа 4та опција, замена на Лукаку да се одмара, или кој и да е на таа позиција.

јас би да му се даде шанса и во Интер.

ако не може да се земе Лукаку, нека идат со некој free agent. Боље така него да се жртвува некој првотимец.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Не сте реални со муабетиве за Пинамонти па уште 4та опција да биде доколку сме ги потпишеле Дибала и Лукаку.
Џеко и Кореа демек аматери за големиот Пинамонти кој лани не постоеше кога и да влезеше.
Оваа сезона што му тргна е шанса да се лапне некој денар повеќе со неговата продажба и да не се ака по позајмици како Лонго и Манај. Стај му бај-бек клаузула за секој случај ако го продаваш во некој тим како Емполи и свиркај си со Лаутаро-Дибала-Кореа-Џеко па и еден од Сатријано и Еспозито за сваки случај.

Лукаку и Дибала да се донесат без притоа да се продаде Лаутаро делува ептен нереално. Од оваа гледна точка јас пре би сакал да ги видам Дибала-Лаутаро-Кореа во нападот отколку Лукаку-Дибала-Кореа.

Kajgana Shop

На врв Bottom