Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
90та пенал? Пак?!?!

Не гледав нема уште клипчиња. Искрено навивач на Јуве прашвам, регуларно или не? Ама искрено не нервозно.

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Прашав јас врска немам. Абе шо да ви прам, јас ко пиштев пред 2 години овде ко дете мало плачев за судите ме заебававте. На сеа!!! да видите како е.

Мајтап прам бе, ама стварно да видам клипче ќе кажам. Ако не било пенал неуба работа сепак мене ме радва шо ги дупчат Јуве.
Прво викаш да ти се каже регуларно не изнервирано или навивачки ти кажуваат луге и сега се ситиш:uvo:

по по по Неможам да се изначудам на она судијата:pishtoldz. Се молев Легро да му ја бапни една ко му се пушти. НОУ КОМЕНТ.

Официјално се откажвам од следење на остатокот од сезоната. Се префрлам на попоштени спортој како Голф,Крикет,Безбол... пиење Лексилиуми и слично
Е па додека викафте вие само на Интер му суделе убаво ви викав дека не само кога игра Интер, туку судиите во глобала се катастрофа.. Без врска пенали, црвени картони, не се дозволува никаква игра само со прекини.. Ова е само поради притисокот врз судиите.. ако треба нека земат судии од Англија, Шпанија ова веќе е претерано.. :toe:

Е па додека викафте вие само на Интер му суделе убаво ви викав дека не само кога игра Интер, туку судиите во глобала се катастрофа.. Без врска пенали, црвени картони, не се дозволува никаква игра само со прекини.. Ова е само поради притисокот врз судиите.. ако треба нека земат судии од Англија, Шпанија ова веќе е претерано.. :toe:

Па тоа викаме де, се суди за Интер и против конкурентите. Ете гледаш како си во право и ти понекогаш.

Иначе видов клипче, апсолутно нема збор за пенал. Мислам стварно кој глупак е онај црнецот ебати будалата, ама немаше стварно контакт и тука не смееше да се досуди пенал, за ова се суди опасна игра (индиректен удар). Ова не е ни спорни ни дискутабилно, ова е ФАКТ. Не можи да погреши вака случајно професионален судија, ова е апсурд.

П.С. Добро бе ПИРАТ да те ебам, се дупам леле, мајтап прам, абе госпо да нисчува. Изгледа Морати е бесен од поразот од Ливерпул и сеа незнај шо прај. Утре поарно да не гледаме гудбал :pos2::pos2:

Па тоа викаме де, се суди за Интер и против конкурентите. Ете гледаш како си во право и ти понекогаш.

Иначе видов клипче, апсолутно нема збор за пенал. Мислам стварно кој глупак е онај црнецот ебати будалата, ама немаше стварно контакт и тука не смееше да се досуди пенал, за ова се суди опасна игра (индиректен удар). Ова не е ни спорни ни дискутабилно, ова е ФАКТ. Не можи да погреши вака случајно професионален судија, ова е апсурд.

П.С. Добро бе ПИРАТ да те ебам, се дупам леле, мајтап прам, абе госпо да нисчува. Изгледа Морати е бесен од поразот од Ливерпул и сеа незнај шо прај. Утре поарно да не гледаме гудбал :pos2::pos2:
Добро бе ај не почнувај со истите муабети..
Ајде да гледаме од друга гледна точка.. Милан ги плаќа судиите за да фати место во лига на шампиони, поинаку не можи да го надмине Јуве.. Секако имате искуство со местењето.. Или пак да не мести Рома за 2ро место? Јуве и е најголем конкурент, и тоа е можно..

Добро бе ај не почнувај со истите муабети..
Ајде да гледаме од друга гледна точка.. Милан ги плаќа судиите за да фати место во лига на шампиони, поинаку не можи да го надмине Јуве.. Секако имате искуство со местењето.. Или пак да не мести Рома за 2ро место? Јуве и е најголем конкурент, и тоа е можно..

Да бе да така е и јас па глупости зборам. Милан ги плаќа судите, за да прими гол од Палермо по игра со рака и од офсајд истотака да прими гол од офсајд со Сиена и едно добри 5-6 пенали да не му бидат досудени. Па фала богу дека ги плаќа иначе зошто би суделе така чудно.

А во право си имаат искуство и порано местеја. Знам памтам кога наместија за да ја изгубат титулата со Јувентус си платија судија за да не им досуди 2 пенали, пред тоа со Сиена примија гол од офсајд, па им поништуваа голови. Многу јасно дека имат платено, никој без пари не ти прај таква услуга.

Хаха ги плаќамо ? од кај дозна може некој чичко ти е па ти кажал =)

Хаха ги плаќамо ? од кај дозна може некој чичко ти е па ти кажал =)

А вие од кај дознавте дек местиме!? Морати ти се јави!?
Ак ти се јави Морати дај бројот да му се јавам да му поткажам нешо.. :helou:

Поглуп фудбалер ос сисоко неам видено( праи во 16-тник макази да ја избие токата )пред да го досудат за реџина пенал.. и за јуве бесе тоа пенал..аме јебига таков е фудбалот

Да бе да така е и јас па глупости зборам. Милан ги плаќа судите, за да прими гол од Палермо по игра со рака и од офсајд истотака да прими гол од офсајд со Сиена и едно добри 5-6 пенали да не му бидат досудени. Па фала богу дека ги плаќа иначе зошто би суделе така чудно.

А во право си имаат искуство и порано местеја. Знам памтам кога наместија за да ја изгубат титулата со Јувентус си платија судија за да не им досуди 2 пенали, пред тоа со Сиена примија гол од офсајд, па им поништуваа голови. Многу јасно дека имат платено, никој без пари не ти прај таква услуга.
Не ме свати или се правиш дека не ме свати.. Не ми беше мене поентата да докажам дека Милан ги плаќал или било кој туку дека ти правиш само некои трач муабети, во било која ситуација само го напаѓаш Интер и Морати, само така колку да се кажи нешто и да се омаловажува тимот..
Затоа ти реков според твоите мислења и предпоставки повеќе на Јувентус оваа сезона сакаат, би му одговарало да му наштетат, Милан, Рома и Фиорентина одошто Интер..

Поглуп фудбалер ос сисоко неам видено( праи во 16-тник макази да ја избие токата )пред да го досудат за реџина пенал.. и за јуве бесе тоа пенал..аме јебига таков е фудбалот

Ова за во Италија мислиш или не го виде Клиши вчера? :vozbud:
Да не излезам :oftopic:...

На Интер му помагаат судиите!!!! Срам да им е!!!!

Во 30та минута не му досудија пенал врз Суазо. Изгледа чека судијата да убијат некој, па да суди...

Му помагаат...

На Интер му помагаат судиите!!!! Срам да им е!!!!

Во 30та минута не му досудија пенал врз Суазо. Изгледа чека судијата да убијат некој, па да суди...

Му помагаат...

ЈЕБИГА, и Самдорија 1-0 Интер :(

Edit: Самдорија 1-1 Интер... :)

Baj D Vej Lazio rezultat kolku e?
Изгуби 1:0.. и ќе ти дадам една многу покориста информација за друг пат.. наместо да пишиш тука, полесно отвори само livescore.com и ќе ги видиш сите резултати :)

Изгуби 1:0.. и ќе ти дадам една многу покориста информација за друг пат.. наместо да пишиш тука, полесно отвори само livescore.com и ќе ги видиш сите резултати :)

livescore.com е многу багувана ... болје иди на sportlife.com.mk :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom