Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako ova e tema samo na italijansko..
sakam da kazam za utre za u liga sampioni deka sakam da pominat Inter i Milan ponataka..pa samo napred

Само Јувентус момци никој друг ја сум фан на јуве веке 8 години .. и ке си останам фан !! до секогаш еве вчера ги победија на РОМА 1-0 заслужено !!! :smir:

Од 6 години навиваш за Јуве... Браво, браво... :)

Знајш математика ??? Браво браво!

ДА не има некој посебен услов за навивање?

Не реков јас дека има посебен услов за навивање... Само израчунав...
И не јади ми многу ок!?
Не сакав ништо да го навредам него...
Гледам и ти си знаел математика џим се согласуваш со мене...

vikendov ima 3 interesni meca:
Roma-Fiorentina
Sampdoria-Inter
Milan-Palermo

Forza Fiorentina !!!
Forza Fiorentina !!!
Forza Fiorentina !!!

Torino - Parma - 23/02/2008 -18:00 3+

Reggina - Juventus - 23/02/2008 -20:30 0-2

Atalanta - Siena - 24/02/2008 -15:00 1

Roma - Fiorentina - 24/02/2008 -15:00 1

Sampdoria - Inter- 24/02/2008 -15:00 3+

Livorno - Napoli - 24/02/2008 -15:00 3+

Udinese - Genoa - 24/02/2008 -15:00 Х

Empoli - Catania - 24/02/2008 -15:00 1

Cagliari - Lazio - 24/02/2008 -15:00 0-2

Milan - Palermo - 24/02/2008 -20:30 1
Мое мислење!
Милан сигурно ке ја тепа утакмицава,секогаш после лига на шампиони у првенство тепаат!:helou:

ОМГ !!!

Торино-Парма 2-4 1п. немогуче :)

Торино - Парма 4-4
Закон меч 1-0, 1-4, 4-4 Торино се мајстори за Х имаат 14 нерешени во Сериа А

Реџина - Јувентус 2-1 :P

Milanez` напиша:
Реџина - Јувентус 2-1 :P
90та пенал? Пак?!?!

Не гледав нема уште клипчиња. Искрено навивач на Јуве прашвам, регуларно или не? Ама искрено не нервозно.

Што искрено...во шеснаесентик Сисоко ножички прави и го поткачи малку Аморусо, топката го прелета Аморусо кратко пред дуелот.

А пред акцијата на Реџина, на спротивната страна имаше игра со рака од играч на Реџина во шеснаесет(ПЕНАЛ!) и сите се стрчаа кон судијата и ете ти акција за Реџина.

Цел натпревар фаули не ни судеше, имаше 2-3играња со рака од играчите на Реџина али серазбира не беа досудени.

Леле ова судииве како да му враќаат на Јуве за порано ништо не му судат сега па кај не му судат туку и против него;)

по по по Неможам да се изначудам на она судијата:pishtoldz. Се молев Легро да му ја бапни една ко му се пушти. НОУ КОМЕНТ.

Официјално се откажвам од следење на остатокот од сезоната. Се префрлам на попоштени спортој како Голф,Крикет,Безбол... пиење Лексилиуми и слично

Ако беше така ние фановите на Милан што требаше да правимо сезонава ?
Сите знаеме овие од Италија судиеве се клошари си немаат појма

Што искрено...во шеснаесентик Сисоко ножички прави и го поткачи малку Аморусо, топката го прелета Аморусо кратко пред дуелот.

А пред акцијата на Реџина, на спротивната страна имаше игра со рака од играч на Реџина во шеснаесет(ПЕНАЛ!) и сите се стрчаа кон судијата и ете ти акција за Реџина.

Цел натпревар фаули не ни судеше, имаше 2-3играња со рака од играчите на Реџина али серазбира не беа досудени.
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Прашав јас врска немам. Абе шо да ви прам, јас ко пиштев пред 2 години овде ко дете мало плачев за судите ме заебававте. На сеа!!! да видите како е.

Мајтап прам бе, ама стварно да видам клипче ќе кажам. Ако не било пенал неуба работа сепак мене ме радва шо ги дупчат Јуве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom