Златни времиња беа тоа со Миленко кога ни раскажуваше гачки како гледал трки у Монако и прикаски за Лола, Стјуарт, и Фанџо. Али штета што почна теории на заговор да проучува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле незнам кој ќе ме насмее ако не Миленко. А очигледно е дека навива за Ферари, на последната трка здиве "Људи је ли ово могуче!!!" коа почна да се дере, сум се згазил од смеење!!:pos2:

Ако го пратиш Мерцедес како тим, мора да знаеш дека болидот го правеа по мерка на Хамилтон. Му поминал меракот и можеби требаше да се повлече. Интересно во случајот на Мерцедес беше Розберг. Они го одбраа Хамилтон. И биле во право. Моментално Хамилтон е Шумахер во Мерцедес, да го развива болидот за некој Расел, или друг возач. Моментално тимот одлучува ,не возачот. И секој возач што тимот му направил добро, мора возачот во одреден момент да направи добро за тимот.Па види ако гледаш така и Ботас го имаше истиот болид, нели? Самиот тврдиш дека и Нико го имал, така да зашо овај не освоил?
Нема логика туку така да се отпишат возачките способности на Луис. Не заборавај, како дојде. Како првиот црнец во историјата на Ф1. Дури и онај одвратниот Миленко Неделковски така го нарекуваше во пренос. Која бедотија.
Тоа што оваа сезона го боли кур, е друга стварИ не е за оправдување. Али мислам дека го видовме веќе максимумот од Луис. Нека му ја мислат новата генерација.
Едно е јасно, овај спорт не видел ваква доминација на еден тим и еден возач, и тоа уште долго нема ни да го има.
Златни времиња беа тоа со Миленко кога ни раскажуваше гачки како гледал трки у Монако и прикаски за Лола, Стјуарт, и Фанџо. Али штета што почна теории на заговор да проучува.

Бело? Јас имам слушнато дека зелено било..![]()

Типот сака да го добие она што тој го немаше додека беше F1 возач. Класично проектирање на соништата на родителот врз детето.Типот е класична будала и сељак. Сака Макс да добие медиумска и тимска важност како Хамилтон а не сфаќа дека тоа иритира и може само негативно да влијае.