Општи дискусии за ТВ серии

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.185
Поени од реакции
10.196
предлог некоја акција серија интересна стално нешто што те тера да гледаш у тој фазон.. елит не ја догледувам новава сезона, бетер кол саул ја пуштив мноооооооооогу ми е спора, нешто у фазон брејкинг бед сакам или ќе си чекам 2 дена за новава сезона на стренџер тингс, ама пак сакам нова некоја, многу сум неодлучен што да гледам следно.
ZeroZeroZero - една сезона 8 епизоди

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
ја нема на нетфликс, мора да е на нетфликс ме мрзи да симињам па да пребацувам на усб па у тв да ставам, вака си пуштам пс4то и пуштам нетфликс и бам еден клик.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
ја нема на нетфликс, мора да е на нетфликс ме мрзи да симињам па да пребацувам на усб па у тв да ставам, вака си пуштам пс4то и пуштам нетфликс и бам еден клик.
Ozark

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.115
Не си сериозен дека би пропуштил добра серија само затоа што те мрзи да симнеш торент што е 5 минути работа? :D
ZeroZeroZero е одлична, ама Gomorrah е уште подобра, ама ја немаш на Нетфликс на HBO Max е. Ако е само Нетфликс тогаш Suburra: Blood on Rome.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Не си сериозен дека би пропуштил добра серија само затоа што те мрзи да симнеш торент што е 5 минути работа? :D
ZeroZeroZero е одлична, ама Gomorrah е уште подобра, ама ја немаш на Нетфликс на HBO Max е. Ако е само Нетфликс тогаш Suburra: Blood on Rome.
Најсериозем сум, ќе ја гледам таа што ја спомна. Озарк ја догледав пред две недели.. една од најдобрите серии.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
предлог некоја акција серија интересна стално нешто што те тера да гледаш у тој фазон.. елит не ја догледувам новава сезона, бетер кол саул ја пуштив мноооооооооогу ми е спора, нешто у фазон брејкинг бед сакам или ќе си чекам 2 дена за новава сезона на стренџер тингс, ама пак сакам нова некоја, многу сум неодлучен што да гледам следно.
Servant, From, The Baby...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.115
Zoshto ja preterale ko dosega site serii na sw tematika im se poln pogodok za fanovite i celo vreme ja osvezhuvaat i dopolnuvaat.
The Book of Boba Fett ми беше многу лоша. А, ни другиве не ми се нешто wow. Освен Mandalorian другото ми е мех и непотребно. Како тргнале Дизни нема да прекинат за брзо.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.324
The Book of Boba Fett ми беше многу лоша. А, ни другиве не ми се нешто wow. Освен Mandalorian другото ми е мех и непотребно. Како тргнале Дизни нема да прекинат за брзо.
само тие две се за сега, боб фет канта беше

Последно уредено:
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Clone wars e odlichna, i gi popolnuva site dupki pomgju filmovite. Plus krajot e sovrsheno sklopen. Mandalorian e odlichno osvezhuvanje. E sea bobba go utnaja, ali se deshava.

Kajgana Shop

На врв Bottom