Иако има неколку изроди тука на форумот сепак има и коректни момци на кои треба да му се честита.
Честита титула ривали
Дај боже да ви е последна
Честита титула ривали
Дај боже да ви е последна

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И претходни години исто беше, скоро секогаш некој друг ги кревал пехарите.Зошто Борко ги прима пехариве?
Чудно ми дојде, и купот и првенствениов, он ги зема.И претходни години исто беше, скоро секогаш некој друг ги кревал пехарите.
Лани Чупиќ ги земаше. 2019та ми се чини Кара. Во Келн секако Кара го зема, не сум сигурен за првенство.Чудно ми дојде, и купот и првенствениов, он ги зема.
Да, мислам дека Кара ги зема сите таа година, рече дека така се договориле со Столе. Ама и со него и со Чупиќ, кому му беше последна сезона, имаше некој повод. Ова со Борко, онака ми се виде. Може зошто е постар, па од почит го оставаат него да ги дигнува.Лани Чупиќ ги земаше. 2019та ми се чини Кара. Во Келн секако Кара го зема, не сум сигурен за првенство.

А од Струга и ДобојВреди да се напомене и дека ова е јубилеен 40-ти пехар во витрините на клубот!
- 15 од домашното првенство
- 15 од купот
- 5 од СЕХА
- 3 од супер купот
- 2 од ЛШ

Нов Талески на повидок под палката на Дејвис.Ќосевски одлична партија одигра, 7 комада за едно полувреме и одличен во дефанзива.
.Не провоцирам, само констатирам титула освојувате пред празни трибини, играчите ви изгинаја за ова титула а штама всала , сепак неуба глетка која говори многу за Скопје и Скопјани. И незнам зошто викате дека сите ве отпишале, кога од почеток до крај Вардар беше прв фаворит за освојување.
osven vo na kano paralelniot svet, sramno e klubot da slavi titula vo cetvrtok vo 5 vo skopje, bez razlika koja po red e i na koj nacin e osvoena, jas sekogas cestitam tituli, ne roknavte, ne boli ama ova e dno od klub sho e dva pati evropski prvak, skoro na nivo na to sho fk vardar igra vo avtokomanda, zalno mi e