- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.899
@Io Sono Interista престаните да ми бришете постови у кои немам спомнато ни еден член, нити некого сум се обратил директно.
Ако пишем полуретардиран и ако некој се пронајде ме заболе половиот орган.
На тој идиотот кој и да е што пријавуе и што се пронаоѓа и за себе мисли дека е полуретардиран нека смири комплексите од рл и небитноста и кажите му нека не ви досаѓа вас со пријави, не мене
Со овие критериуми треба пола постови на кајгана да се бришат на дневна база
Potrebni se 2ca starteri, 10ka i desno krilo. A ne bi bilo loso da se pojaca klupata so uste 2,3ca talentirani decki.Летово треба да се донесат 2-3ца, десно крило, еден у средина и стопер ( ако си иде Ромањоли, иначе не мора). Според мене треба да се прави она што Ливерпул го прави во последни 5 години, видете ги скоро истите играчи ги имаат од финалето лш 2018, плус 4-5 играчи до сега.. поентата ми е шампионскиот тим што е уигран останува, до душа имаат повеќе пари они и тоа игра улога и плати. Шпиц не мора сега чим Ориги се носи, Ренато замена за Кеси, Ботман ако си иде Ромањоли и едно десно крило и доста е.. не е убаво да носиш 10 играчи нови ( ко онаа сезона Бонучи, Конти, Родригез и да не ги набројувам тие пацери).
Какво дегенериче старо е алал да му е. Ако не ги помеша и на Барбара да и го извади по грешка - еве на
Kalulu €0.6m (2025)
Tonali €1.2m (2026)
Leao €1.4m (2024)
Bennacer €1.5m (2024)
Tomori €2m (2025)
![]()
ќе добијат сигурно, али со какви плати се шампиони..едни Лацио, Рома и Аталанта имаа поголеми платиОд летово ќе добијат
Калулу 2.2-2.5
Сандро 2.8-3.2
Леао 7-9
Бенасер 4.5-6
Томори 3-4.5
*Alexandre Pato jerking on this postКакво дегенериче старо е алал да му е. Ако не ги помеша и на Барбара да и го извади по грешка - еве на![]()