Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto be za kraj,mislam deka site do eden treba da dobijat blagodarnica. Primer Tatarusanu skina biten penal protiv Inter,golot na Maldini protiv Spezia vredi 3 boda itn.
Не упаѓај во дневен ред, бате Сале сите ќе ги опфати, никој нема да е запоставен во алманахот негов.
Малдини Јуниор доби признание од мене,Татаришан ме разочара на 6 утакмици прими 10 гола од кои 4 против Фиорентина и не заслужува таква голема почит.Sto be za kraj,mislam deka site do eden treba da dobijat blagodarnica. Primer Tatarusanu skina biten penal protiv Inter,golot na Maldini protiv Spezia vredi 3 boda itn.
За следната сезона сум голем оптимиста, под услов да го продужат Леао и Бенасер....ако не му продужат на Леао летово иста песна ќе биде како оваа сезона Кеси ќе се тегави по терен и цело време само за тоа ќе се збори.
Ориги е веќе капарисан, Адил ќе биде солиден за од клупа за у средина, со Ботман одбраната ќе ни биде прејака, Ренато Санчез ќе ја освежи средината и ќе остане само десно крило.
Да го земат Берарди и ако останат Ибра и Жиру мислам дека не само што ќе бидеме пак у конкуренција за титула ќе може и да се цели на ЛШ....не на титула али бар на четврт финале![]()
Јас би ви препорачал да не се залетувате многу.![]()
До нареден Мај најјаки сме, што и да се деси летово.![]()