Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Sto be za kraj,mislam deka site do eden treba da dobijat blagodarnica. Primer Tatarusanu skina biten penal protiv Inter,golot na Maldini protiv Spezia vredi 3 boda itn.

Не упаѓај во дневен ред, бате Сале сите ќе ги опфати, никој нема да е запоставен во алманахот негов.

Не упаѓај во дневен ред, бате Сале сите ќе ги опфати, никој нема да е запоставен во алманахот негов.
Ibrahimovic-Brahim-Diaz.jpg

Sto be za kraj,mislam deka site do eden treba da dobijat blagodarnica. Primer Tatarusanu skina biten penal protiv Inter,golot na Maldini protiv Spezia vredi 3 boda itn.
Малдини Јуниор доби признание од мене,Татаришан ме разочара на 6 утакмици прими 10 гола од кои 4 против Фиорентина и не заслужува таква голема почит.

Иначе на денешен ден пред 15 год последен пат освоивме ЛШ.

Си се исплакав јас што од среќа , што од тага.

пренос во живо од прославата на титулата [emoji3590][emoji1665][emoji3590][emoji1665][emoji3590]
лудницаааааааааа

еве ви уште еден извор, до скоро имаше англиски коментар
Автоматски споено мислење:

погоре двата ги исклучија еве еден in first person

Последно уредено:
Тицијано Крудели и интерашот со бесилката на 00:46 .
Автоматски споено мислење:

Цело време господ и Св. Петар не гледаат :
281132226_4932112526914885_5776936288158556694_n.jpg

Последно уредено:
За следната сезона сум голем оптимиста, под услов да го продужат Леао и Бенасер....ако не му продужат на Леао летово иста песна ќе биде како оваа сезона Кеси ќе се тегави по терен и цело време само за тоа ќе се збори.

Ориги е веќе капарисан, Адил ќе биде солиден за од клупа за у средина, со Ботман одбраната ќе ни биде прејака, Ренато Санчез ќе ја освежи средината и ќе остане само десно крило.

Да го земат Берарди и ако останат Ибра и Жиру мислам дека не само што ќе бидеме пак у конкуренција за титула ќе може и да се цели на ЛШ....не на титула али бар на четврт финале :icon_mrgr:

За следната сезона сум голем оптимиста, под услов да го продужат Леао и Бенасер....ако не му продужат на Леао летово иста песна ќе биде како оваа сезона Кеси ќе се тегави по терен и цело време само за тоа ќе се збори.

Ориги е веќе капарисан, Адил ќе биде солиден за од клупа за у средина, со Ботман одбраната ќе ни биде прејака, Ренато Санчез ќе ја освежи средината и ќе остане само десно крило.

Да го земат Берарди и ако останат Ибра и Жиру мислам дека не само што ќе бидеме пак у конкуренција за титула ќе може и да се цели на ЛШ....не на титула али бар на четврт финале :icon_mrgr:

Leao ima do '24 ta dogovor. Ama bi bilo dobro use letovo da im se dadat novi dogovori ne samo na Benacer i Leao, tuku vo znak na blagodarnost da se pustat novi dogovori na Tomori, Tonali, Kalulu.

Nz od kaj ti se muabetive za ovie od Lille, samo Origi e dogovoren :D

Daleku ni e LS, ja bi bil prezadovolen samo so grupi minenje, cel treba da im e da ja odbranat titulata vo Italija. So 120, 130 milki pametno investirani letovo, mislam deka ke bideme i te kako konkurentni za toa.

Јас би ви препорачал да не се залетувате многу. :coffee:

До нареден Мај најјаки сме, што и да се деси летово. :pos:

Битно е да имаме прогрес и наредна сезона, да се бориме на врвот, да напредуваат фудбалерите како сега.

И треба да бидат свесни дека со претерано ниски плати не се прави тим за подолг рок. Немам проблем да не бидеме најтрошачки клуб, но има фудбалери кои треба да се задржат некоја година повеќе, за тоа треба покачување на плати, не може секоја година да имаш одлични трансфери.

Леао ако продолжи вака ќе дојде време кога нема да има шанси да го задржат, но сега уште не е време да го пуштат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom