1000%seriozen si so ova ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1000%seriozen si so ova ??
Не се сите за него.105 000€ вреди договорот нов на Мац! Резили сме како град
Информирај се за активностите на Мац низ Битола, пример кај живеј и ќе ти станат јасни многу работи.Не ме јеби бе 105 000 евра, да е некое перење на пари, па не е можно да е толку. Што е Мац, факинг Жељко Обрадовиќ?! Па со толку перење пари ни Maрин Докузовски не би земал, а не па Мац. Не правете екскурзии на мозокот без везе.
e kaj zivej??Информирај се за активностите на Мац низ Битола, пример кај живеј и ќе ти станат јасни многу работи.
а имавме и бош играчи од типот на Павле, Нацевски, Чаз??????????
Од друга страна не мора да значи ништо, многу не вервајте на чаршиски муабети, ама ете и да е толку, тогаш навистина ги закрпил....
Изгази во Кожув зошто играше сам, исто сакаше и во Пелистер, тој е играч индивидуален, сакаше се сам, јас не можам да ги разберам овие црнците ко ќе дојдат тука, си мислам сите се ол стар играчи, за овие некои наши телиња можи се да, ама кога тимот ти е комбинација и од други играчи, треба да ја смират топката и сите овде идат да билдаат статистика и ќе заврши сезоната, ќе му напрај некој видео инсерти со топ статистика и си фаќаат патот.
Тој Чаз прв беше плачко, се отепа од квичење дека не играл, испаѓаше како вишок странец, после то 1-2 утакмици одмараше Калахан, па тој одма плачки, па најавуваше дека ќе бега ау мау, па спогодбено го раскинаа договорот, мене Калахан ми се допаѓаше повеќе и во Еуроникел е еден од клучните играчи...
За него можи да се речи грешка, ама со тие алибабовци ако не си стартер по дифолт одбива да игра...
Никој играч не е поголем од клубот и не треба да му се дозволи да злоупотребват....