Godinava brat titulata se odluci protiv ala Bolonga timovi. Edno dobri 3-meseci zimava kako da hiberniravme, potpolen black out. Nemozam da gi krivam igracite, nemoze non stop edna postava da ti igra na 3 fronta.Сезоната ни ја одлучи тоа што не беа головите на Лукаку соодветно заменети. Џеко даде тоа што можеше, ама годините толку му дозволуваат. Кореа никогаш не бил напаѓач што дава многу голови. Онаа серија од лоши резултати, беше ради тоа што месец дена нападот престана да дава голови.
Како и да е, најмногу дадени голови, најмногу асистенции и најмалку примени голови. Реално детали ја одлучуваат титулата.
Ќе анализираме на крај, ама тешко е да му се најдат сериозни замерки на Инзаги. Едноставно некогаш случајности одлучуваат во вакви тесни, фото-финиш борби за титула. Ако ни е за утеха, Ливерпул е на пат два пати да изгуби вака титула.
Али ај, да го оставиме и тоа влакно надеж, да не ја завршуваме сезоната пред вистински да заврши.
Иако, Каљари во втора лига е мојата титула за вечерва.
Да, вистинската причина е политиката на сопствениците летово. Тука спаѓа и моментот со головите на Лукаку.Godinava brat titulata se odluci protiv ala Bolonga timovi. Edno dobri 3-meseci zimava kako da hiberniravme, potpolen black out. Nemozam da gi krivam igracite, nemoze non stop edna postava da ti igra na 3 fronta.
Titulata se izgubi radi nemanje zameni, nemanje sveza krv.
Ne zameruvam niti na igraci, niti na Inzagi. I ova e vistinsko cudo sto posle tolku turbulencii sme seuste vo igra za titula. Osvojavme kup, super kup. Na upravata gol doma da im setam.
Kineski cigani. Aj barem neka go prodadat klubov oti so ovie "sponzorusi" non stop bez pari ke sme.
Зошто реално шансите се минимални. На Милан му треба само нерешено за титула, се што имаат ќе остават на терен таа утакмица. Не е невозможно, ама е многу малку веројатно дека ќе изгубат. Тоа би било едно од најдраматичните bottlejobs во историјата на италијански фудбал, заедно со Интер во 2002.Не ве контам со ова не им треба на Сасуоло, ќе им ја пуштат, 1% шанси имаме итн итн. Втф? Зошто? Не е ова македонска 3 лига ебаве, ќе си изиграат поштено Сасуоло па што биде. У првата сезона на Спалети кога очајно ни требаше победа за влез у ЛШ на 2-3 кола пред крај не плеснаа 1-3 на Меаца и за малце ќе извисевме за ЛШ, а и тогаш нив за ништо не им требаше.
Нема тоа треба не треба, професионалци се, заработуваат пари за секоја утакмица, башка меч против Милан не може да не ти е мотивација да изиграш јако. Сеа јебига Милан е фаворит башка и реми им одговара али не се Сасуоло толку боси за да не им даваме ни 1% шанси како некои. Жими се кога имаа Милан 4 преостанати утакмици највеќе имав надежи у Сасуоло и Верона дека може да им скинат бодови, за Виола и Аталанта убеден бев дека ќе ги добијат.
Денес јако изиграа и ми се допаѓа што Лаутаро гази и не престанува да дава голови, конечно како да го направи тој исчекор и да ја тргна бариерата што ја имаше.
Италија е баш по тоа позната, дека екипите играат кога не им треба. Како Јувентус против Џенова на пример.Не ве контам со ова не им треба на Сасуоло, ќе им ја пуштат, 1% шанси имаме итн итн. Втф? Зошто? Не е ова македонска 3 лига ебаве, ќе си изиграат поштено Сасуоло па што биде.