Дали ви е важно каков мобилен имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Ич не ми е то битно телефонот ми служи за муабет не за чалам кревање и јако м'де ак си имал убав мобилен

важно ми е.... мора да има: камера со најмалку 1 мегапиксел, Bluetoth, IR, јака меморија (најмалку 100 МБ), мп3 и 3гп.

porano mnogu se zamarav so toa kakov telefon imam.sea ic ne me boli.iam eden posran LG so ne mu raboti microfonot i zboram na handsfree.i pola od lugeto so prv pat ke me vidat kako zboram mi serat kao:vidi go se prai mangup....
go napraiv ednas ama pak mi se eba.ne im davam pak 1000ce.mamu im ebam lopovska

а бе да ама ја мобилниот го користам повеќе за други работи, а не за зборење па затоа ми е битно...

Мене телофонот ми е само за зборување и затоа не ми е важно каква марка или дали е со камера, полифонии, мем. картичка, fm и слично.

sakam da mi sluzi, vazno mi e da ima se so mi e potrebno

Телефонот не ми е битен за чаламење „лееј шо телефон иам” ово оно, битно ми е да има камера да фоткам и снимам битни а и небитни „заебани” ствари :)

Хех...абе не е битно за да ти се ѕверат другите што телефон имаш.
Јас секогаш гледам мене да ми одговара со опциите...Еве сегашниов го земав за да гледам дивх филмови на него кога на час ми е досадно и не згрешив!
Е сеа што у исто време предизвикува и ѕверење не е мој проблем :)

Што ќе ти е тоа? За тие пари може да си купиш убав дигитален апарат, усб мп3 плеер и уште пари да ти останат. Не знам што ќе ви се такви џиџани телефони освен да ги извадите на маса во некое кафуле. За мене лично не ми е битно каков телефон имам.

Ај сето тоа стави го во џеб ќе можеш? И кога ќе се заплеткаш:pos2:

Сакам е што ми е ново, убаво, интересно и примамливо во исто време за моите очи. Порано гледав по изглед каков е, ама па немаа тие меморија. Сакам да има камера, интернет ама и меморија. Сакам да е убав и мал во исто време( пошто немам место у ташна:pos2:) знам дека многу сакам и тешко наоѓам телефон за мене. Убаво се чувствувам кога имам убав телелфон, а уште поубаво кога има меморија. Не мора да биде скап, не ги мерам мобилните по скап и ефтин туку по функционален и нефункционален.:helou:

porano mi bese vazno, sakav vakov sakav takov, ama sega pa ic ne mi e vazno, seedno mi e, nekako mi prosol kejfot za toa.

Mnogu mi e bitno kakov telefon ke imam ,na taa rabota mnogu vnimavam vo izborot

море во последно време ептен ми е битно каков мобилен користам. Пред се мора да биде нокиа и да НЕ биде симбианец, ако не сум во можност да користам нокиа тогаш сониериксон или било кој друг модел каде за пишување пораки - спејсот мора да биде на 0 или на # исто така да има солидна камера барем 2 или 3 мегапиксели, да има добар звучник за репродукција на музика (оти кога сум во бедови или осамен си пуштам дет и блек метал) и да не биде на лизгање/преклапање итн... во моментов користам една Н80ка и 6300, Н80та за бројот каде ме бараат пријатели итн...

Едно време ми беше сега не ми е.

Арно ама има моменти кога ми треба некој со симбиан или windows mobile

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom