Дали ви е важно каков мобилен имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
ic ne mi e gajle kakov imam da me ostaea moive ke nosev pejdzerce :)
znam deka e smesno ama i hate cell phones ne znam why

Не сум луд по најмодерни телефони трендопвски де, ама сакам телефон кој има современа технологија во него па и да не изгледа баш привлечно

Мене не ми е важно дали мобилниот има камера, или каков е, мене ми е важно да е квалитетен, да држи батеријата, да не е нежен (едно паѓање и да ти се расипе)...... Јас моментално имам еден многу квалитетен (Нокиа) и батеријата ми држи 10 дена (ако ми верувате).Јас баш не ги сакам тие со камера, зашто според мене камера си е камера, мобилен си е мобилен.:toe: Најубави ми се класичните мобилни.

Ni najmalku ne mi e vazno. Na svetov ima mnogu povazni raboti od toa kakov mobilen imam. Vise 1 ipol godina me sluzi eden Samsung, i nego nemase da go kupam ako uste mi rabotese stariot Siemens so go imav 2 godini. Sea ovoj telefon izgleda kako pregazen od valjak, cel e izgreban, ima svasta preziveano (mi padnal od prozor u sred voznja so kola, mi padnal u kada...) ama nikad ne sum im ni spomnala na moite da mi kupat nov telefon. So ovoj sum si sentimentalno povrzana i mnogu si go sakam :) i ne sfakjam zaso da menjas mobilen, ako ne ti e rasipan... Mobilniot ne e sve u zivotot, ima nesto i vo glavata...

samo da me sluzi i da ima dobro meni...da ne e nekoj epten od tuka do tam:)) kako ovoj so sea go iam t.e. motorola c115...pogolema katastrofa zdravje...srekja so ke go menam!! :D

vazno mi e samo da e u boja, oti me nervira crno-bel, a za markata i dali ima kamera i polifoni ne mi e gajle

Порано се замарав, сакав добар телефон, со камера со можност за GPRS, WAP итн. Сега имам Siemens MC 60 и не верувам дека ќе го сменам зошто не ми е важен телефонот важно е да ја врши основната намена шо ја има - да можам да се јавувам. А ако не ми се допаѓаат сликите шо ги вади ќе си купам камера, сепак тоа е само телефон :wink:

...ич не ме бригат каков е...само пораки да может да се пуштет...другото кај не ошло:)

Дур мојт муабет да прајш со него убав е!!

Ne mi e vazno.Vazno mi e da sluzi dobro i da drzi baterija.

најважно ми е батеријата да држи повеќе од 2,3 дена и да ги имам основните функции.Камера не ми треба ама добро би ми дошол мп3 плеер
:)

Mene mi e vazno kakov mobilen telefon imam bidejki tamo kade sto studiram na site im e vazno kako se oblekuvas, sto mobilen telefon imas, kolku kreditni karticki imas i jas se nauciv taka da gledam na lugeto.

Важно ми е, не кога ќе ми ѕвонат некој да помисле дека бомба од џеб ваѓам:):):) Убаво е да се има камерче на моб да можеш да фатиш некои моменти во животот. Не е луксуз да се има убав мобилен (како што повеќето мислат) секој може да си одвои 12-15 000 денари.

битно ми е да можам само лесно да испракам пораки и да има појасен редирект за читањето на пораки... најчесто за таа примена користам 6610,7210,7250,3200,3220,5100 нокиа...

tilt напиша:
Sekako deka sakam da imam dobar telefon so skoro site opcii ama ne mi e presudno. Mnogu mi e povazno vo sekoe vreme da imam kredit otkolku da se ponasam so toa kolku skap telefon imam a da cepidlacam za edna poraka ili 3 sec poveke razgovor. Ako nesto najmnogu me iritira e nekoj da mi se ponasa na masa so toa kolku skap telefon ima a posle toa samo da mi titka za jas da mu javam. Kako sto rekle starite "kolku ti e dolga cergata tolku pustaj si gi nozete".

Токму така! Ај замисли ситуација.
Седи фраер со женска у кафич, се препичава наоколу, вади мобилен од 1000 евра,и кога девојката ке му пбара да се јави-трт, неам кредит.:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom