- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.154
- Поени од реакции
- 10.153
Ми беше дедо...задоволнаНемој да вриеш топла, само ме занима што ви е заедничко тебе и на Шелдон.
Ми беше дедо...задоволнаНемој да вриеш топла, само ме занима што ви е заедничко тебе и на Шелдон.
Е ај за тебе цел ден ќе збориме ако не?о ем џи сега за Шелдон ќе правиме муабет. Ќе умрам од досада. Come on guys можите подобро од ова.
Како може Шелдон и поздрав еден топол во иста реченица да ги ставаш?
Двајцата се антипатични и да не искористам потежок збор.Немој да вриеш топла, само ме занима што ви е заедничко тебе и на Шелдон.
Поубав пар сме јас и маженцето мое од овие двајца.....многу поубави.
Сликава има мирис.
Гарантирам дека бабата мириса на јамболија или черга кои не биле вадени од регал од кога се донесени како икибана за свадба. Кога дојде да те бакне секогаш зафаќа и дел од крајот на усните.Сликава има мирис.
Запршка, пот, ракија.Сликава има мирис.
Малку педерски од нејзина страна.Гарантирам дека бабата мириса на јамболија или черга кои не биле вадени од регал од кога се донесени како икибана за свадба. Кога дојде да те бакне секогаш зафаќа и дел од крајот на усните.
Го заборави нафталинотГарантирам дека бабата мириса на јамболија или черга кои не биле вадени од регал
Поентата ми беше реченицата на Шелдон да ја надоврзам со мислењето на топлата во ДК.Како може Шелдон и поздрав еден топол во иста реченица да ги ставаш?
Имал срам или не е неважно, ти си ја покажа злобата ничим изазван.Pa poprilicno sum zloben, mozi zatoa
Прегледај го приврзокот 331562