Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да од возбудата и дојде тоа така,кути добро шо не го запали знамето од возбуда.Ете што прави возбуда..жалосно, а не оти е свесна што направи девојчето.
Греота е, ја жалам оти многу напади ќе и се истурат на грб, дали ќе успее да ги издржи![]()
Сепак не треба да ја критикуваме толку, ништо намерно не направи девојчето.Да од возбудата и дојде тоа така,кути добро шо не го запали знамето од возбуда.
Кој не го знај Виктор лично скапо го плаќа, карактерно е расипан лигуш дволичен невиден таков и растеше НО со оглед како од ко го знам се труди во однос на музика очекував далеку подобра песна од него, во право си за тоа.Според многумина Виктор Супермен да не претставуваше требало. Каква глупост од песна и спот.
Виктор е талентиран , има убави песни ама оваа му е претерано глупости и досадна. Комерцијала клише ништо за мене интересно. Не дека Андреа има песна интересна ниту Лара имаше нешто ама пак за мене попристојно.
Не мора увек на Евровизија да се оди со песна што е хумор и праена само колку да има некаков ритам нешто за играње. Според мене Виктор можеше и подобра песна да имаше.
Греота??? Абе за вакви масовен пречек со пљукајнци на плоштадЕте што прави возбуда..жалосно, а не оти е свесна што направи девојчето.
Греота е, ја жалам оти многу напади ќе и се истурат на грб, дали ќе успее да ги издржи![]()
Сфаќаш ли што значи да ја претставуваш својата земја? Сфаќаш ли дека тоа си носи свои одговорности? Сфаќаш дека од неа се очекува достојно да ја претстави својата земја?Сигурна сум дека многу се кае за избрзаниот потег што го направи
Како бе само нашите се возбудени и прават такви работи кои се навредливи и понижувачки за државата? Фрлање знаме, бугарско знаме, химна, изјави од типот, подобро да идеме на Евровизија него да купуваме амбулантни возила. Ете ти ги земјите од нашиов регион? Кога претставните на Грција, Албанија, Србија, Црна Гора, Хрватска, Србија, и останатите, имале вакви испади кои се дирекна навреда и понижување за нивните држави?Ете што прави возбуда..жалосно, а не оти е свесна што направи девојчето.