Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
За ова затвор година.

Ееееј види МТВ размислувале да ја повлечат :pos: Оди таму влечи ја пешки од Торино и директно кај Боки у ќелија, па таму нека покажува \m/:P\m/

Сега таче ѕвони цела вечер ги убедува белиот фустан да биде цел со знамиња македонски а никој не го сфаќа озбилно. Ју кент мејк дис стаф ап. Тензично.

Ете што прави возбуда..жалосно, а не оти е свесна што направи девојчето.
Греота е, ја жалам оти многу напади ќе и се истурат на грб, дали ќе успее да ги издржи:(

Греота е, ја жалам оти многу напади ќе и се истурат на грб, дали ќе успее да ги издржи:(
Да од возбудата и дојде тоа така,кути добро шо не го запали знамето од возбуда.

Да од возбудата и дојде тоа така,кути добро шо не го запали знамето од возбуда.
Сепак не треба да ја критикуваме толку, ништо намерно не направи девојчето.
Сигурна сум дека многу се кае за избрзаниот потег што го направи, а и веројатно ја брзаа за сликање.

Според многумина Виктор Супермен да не претставуваше требало. Каква глупост од песна и спот.

Виктор е талентиран , има убави песни ама оваа му е претерано глупости и досадна. Комерцијала клише ништо за мене интересно. Не дека Андреа има песна интересна ниту Лара имаше нешто ама пак за мене попристојно.

Не мора увек на Евровизија да се оди со песна што е хумор и праена само колку да има некаков ритам нешто за играње. Според мене Виктор можеше и подобра песна да имаше.
Кој не го знај Виктор лично скапо го плаќа, карактерно е расипан лигуш дволичен невиден таков и растеше НО со оглед како од ко го знам се труди во однос на музика очекував далеку подобра песна од него, во право си за тоа.

За оваа немам коментар ств за грев…само јака ми е една работа како одредени весници се повикуваат на закон за МК знаме симболи итн а кога се палеа МК знамиња од Бугари и Албанци сите ќутеа како пичиња.

Греота??? Абе за вакви масовен пречек со пљукајнци на плоштад

Сигурна сум дека многу се кае за избрзаниот потег што го направи
Сфаќаш ли што значи да ја претставуваш својата земја? Сфаќаш ли дека тоа си носи свои одговорности? Сфаќаш дека од неа се очекува достојно да ја претстави својата земја?
Таму госпоЖата е отидена со парите од народот. Ми е гајле дали се кае или не. После е***е нема каење. Ако не си кадарен, не се курчи.

Како бе само нашите се возбудени и прават такви работи кои се навредливи и понижувачки за државата? Фрлање знаме, бугарско знаме, химна, изјави од типот, подобро да идеме на Евровизија него да купуваме амбулантни возила. Ете ти ги земјите од нашиов регион? Кога претставните на Грција, Албанија, Србија, Црна Гора, Хрватска, Србија, и останатите, имале вакви испади кои се дирекна навреда и понижување за нивните држави?
Не дека она ова го направила со некоја намера да ја понижи државата или нешто слично, се работи за чиста гупоќа и куроболие на дотичната. Девојката од нигде никаде е пратена на Евровизија, можда од трема, можда толку ја бива, во живо до сега кога настапуваше звучеше доста лошо. Отишна да шета и да ужува. Шетање и уживање со сопствени пари, не со државни. Затоа во секој момент мора да размислува за секој збор изговорен и секој потег. Затоа треба државата да биде заштитена до договор, да во случај на ваква или слична ситуација, изведувачот ги сноси сите трошочи околу Евровизија. Па да видиме дали некој ќе има било каков испад од ваков тип, кога ќе треба да покрие трошоци од 50-100000 евра. Врати ја сега наза и една кривична. Нема потреба од затвор, општо корисна работа некој месец ќе биде доволна. Ме заболе дали имала 20-21 година и дали била возбидена.

Еве направила видео со извинување. Подобро воопшто ништо да не кажеше. Дополнителна брука. Не и се верувало бе дека медиумите и луѓето реагирале така. Побарале новинарите да биде без знаме и другите од делегацијата биле предалеку бе, мислиш на 300 медри од неа биле. Буквално на 4-5 метри од неа беа. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom